New album

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Novo acid house izdanje Johna Frusciantea

1d57e5.jpg


Bivši gitarista Red Hot Chili Peppersa, John Frusciante, objaviće 8. septembra novo izdanje, a u pitanju je drugi acid house EP pod pseudonimom Trickfinger.

“Trickfinger II” nastao je još 2007. i na njemu je šest pesama. John nikada nije nameravao da ovaj EP javno podeli sa svojim obožavateljima, a postoji priča da su po CD dobili samo njegovi najbliži prijatelji. U svakom slučaju Frusciante je na kraju pristao da objavi ovaj EP, doduše 10 godina kasnije.

Inače sama ideja za Trickfinger došla je Fruscianteu jer mu je, kako i sam kaže, dosadilo tradicionalno stvaranje muzike i pisanje tekstova pa je jednostavno želeo da nauči nove načine kako da to radi.

Lista numera koje se nalaze na najavljenom EPu:

A1 Shift Sync
A2 Ruche
A3 Exclam
B1 Hasan
B2 Cuh
B3 Stall

(Balkanrock.com)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Hornsmen Kojot objavio novi singl "I Belive"

Nemanja Kojić poznatiji kao Hornsmen Kojot objavio je novi singl "I Belive". Ovo je drugi singl kojim ovaj rege muzičar najavljuje svoj novi album "Sevengreen", koji će biti objavljen krajem avgusta.

15e124.jpg


Novi album Hornsman Coyote "Sevengreen" producirao je poznati međunarodni producentski tim specijalizovan za rege muziku "House Of Ridim", sa kojima Kojot sarađuje već dugi niz godina. Autor videa je Đurđica Gajić.


(Blic Online)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Zemlja Gruva predstavila “Ljubav i more”

1a87cd.jpg


Beogradski sastav Zemlja Gruva obradovao je svoje obožavaoce objavljivanjem novog singla “Ljubav i more”.

Posle hitova “Đango“ i “Vucibatina“, novi singl “Ljubav i more” je pravi izbor za uživanje na plaži, tako da će i spot biti snimljen u Dubrovniku, gde su nedavno nastupali. Muziku su komponovali Milovan Bošković, Vojin Ristivojević i Ana Radonjić, dok tekst potpisuje Ana Radonjić a.k.a. Zoe Kida

Inače, pre tačno godinu dana iz Zemlje Gruva stigao je odgovor na pitanje “Šta stvarno želiiš?”, a reč je o drugom albumu ovog izuzetno popularnog i upečatljivog beogradskog benda. „Šta stvarno želiš?“ objavljen je pod samostalnom etiketom Gruvlend i na njemu se nalazi osam novih, kao i dve ranije objavljene numere – “Jednom je sada“ i “Sudopera“.


(Balkanrock.com)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Članovi benda "Disciplina kičme" sa fanovima preslušavaju novu ploču

Popularni bend "Disciplina kičme" objavio je aktuelni album "Opet." u formatu duple vinil ploče, a biće predstavljen večeras (19) u muzičkoj prodavnici "Maskom" u Čumićevom sokačetu.

195d27.jpg


- "Opet.“ na vinilu će imati svoju promociju, pozivamo sve ljubitelje Discipline i njenog tvrdog fank-rok zvuka da dođu u Čumić u utorak 25. jula od 19 do 20 časova na zakazano javno preslušavanje albuma i druženje sa frontmenom grupe Kojom, uz osveženje i prisustvo brojnih fanova, novinara i muzičkih kritičara - najavljuje izdavačka kuća "Maskom".


Likovno oblikovanje dvostrukog LP-a potpisuje Koja, a kuriozitet izdanja je da su pesme zbog limitiranog trajanja vinilnih strana stale na dva 180 gramska vinila smeštena u crne papirne kese, što je novitet u domaćoj muzičkoj produkciji.

(Blic Online)
 
Natrag
Top