iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
10.09.2012
Poruka
349
@iGO_Fan
Skin ima puno dodatnih opcija koje u osnovnoj verziji nisu sadrzane, recimo citanje saobracajnih znakova, znakova upozorenja i jos mnogo korisnih stvari, jer u kombinaciji sa TTS je idealniji za voznju nego osnovni. Po mom skromnom misljenju bolje je slusati sta izgovara i koncetrisati se na put pogledom nego zverati u ekran u sred rasrsnice. Nemoj da ovo shvatis licno, ali prevodio sam skoro pa ceo LANG za skin i video sam koje su sve dodatne opcije ubacene.
No svako ima pravo na svoj odabir, neko voli plavuse, neko crnke a neko brinete...
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
To svakako stoji, kaže ukus je čudna stave ali zadnje vrijeme bas puno vozim i po. većim gradovima i gledam osnovni DEFAULT izgled ISRAEL i iskreno savršeno. Jasno navodi itd a. sto se tiče znakova meni čita sa TTS engleskom itd. Ne. znam opet kažem ukus je to ali definitivno igo je. meni savršen bez skina. Meni treba jasna linija pravo i jasna mapa ovo ostalo ako dodje dodje super. Skin je istina opcija više ali je u isto vrijeme i TUMOR iGO navigacije, svi ovi crashovi i problemi su često zbog skina. Ne znam za vozače kamiona ali meni auto i kombi original čak i default scheme izgleda i radi savršeno bez greške. Istina zna nekad crash ali ooet moj mob je root i os je stari itd itd. Mislim da što se opcija i grafike tiče NNG je odradio odličan posao sa iGO. Ja ljudi ne mogu da zamisli da putujem bez iGO.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
408
Instalirao sam iGo_Basar komsiji na Tesla smartphone 6.1 i iako je ukljucen gos, sama aplikacija
javlja `searching gps...` do besvesti ?
Kod mene na S4 Igo posle 10 sekundi shvati da je gps ukljucen.
Ima li leka ?
 
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Sto se tice skinova, da ili ne, ne treba o tome raspravljati uopste! Nekome se svidjaju, a nekome ne, ukusi su razliciti, i to smo vec apsolvirali. Ono na sta bi se samo nadovezao, o gore zapocetoj polemici oko istih je, da je daleko od toga da je Pongo tumor iGO navigacije, i da je daleko od problema i crasheva, kako to neko voli da kaze. Istina, tu i tamo sporadicno, javi se po neki problem, konkretno sa ovim tunelima potpuno beznacajan (ne vidim svrhu same opcije), ali to je sve minorno, i osim toga, nisam primetio drugih vecih problema ili crashiranja aplikacije, zbog skina. S druge strane, sa skinom dobijate daleko vise opcija i korisnih dodataka kojih nema u osnovnom skinu, a pomenucu samo jednu; kako biste menjali mape razlicitih proizvodjaca, da neko nije dopisao ili izvukao iz nekog skina dodatak map_changer?! Uz postovanje misljenja svakog clana, neka svako za sebe koristi verziju koja mu odgovara. Zato i postoje razlicite opcije.
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Ma da. to svakako druže,.komentar nije bio kritički nego više kuriozitet zašto. Ali . kao što ti. reče gore sve te. dodatne opcije su. nekom veliki razlog. Koristio sam. skinove davno kada su počele prve te verzije da. izlaze ali ne znam u realnoj vožnji sam. shvatio da. mi to i ne treba. Slažem se sa svim što si napisao oko dodatnih opcije, mada. sudeći po. iskustvu članova i ovdje i na gps ipak procenat. problema i nestabilnosti je puno veći sa skinom. No kako ti napisa. sve je to stvar ukusa i to naravno poštujem. Moj post je više bio zašto koristiti skinove ako je očigledno da su oni vrlo često problem bar to. je. moje zapažanje. To je sve.

P.S Nadam. se. da. administrator ovu diskusiju ne smatra suvišnom ako da. neka briše naravno mada možda je u neku ruku korisna da se. vide pros i cons. sa. i bez skina.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Instalirao sam iGo_Basar komsiji na Tesla smartphone 6.1 i iako je ukljucen gos, sama aplikacija
javlja `searching gps...` do besvesti ?
Kod mene na S4 Igo posle 10 sekundi shvati da je gps ukljucen.
Ima li leka ?
99% sam siguran da je problem u hardware telefona. Promenio sam nekoliko modela, ne kupujem telefone od preko 200 evra, a najbolji gps modul u toj klasi (barem po mom iskustvu) ima Huawei, nikad nisam imao problem sa njim, dok je lenovo cesto gubio signal...itd.
 
Učlanjen(a)
20.08.2016
Poruka
115
Koristim igo izrael, duže vreme , bez problema,mahom sitnice, npr. Malo pre na pola teme nađoh da obrišem većinu licenci, sad se pali za 2sec :D.
Smeta mi to što ne prikazuje parkinge, npr.benzinske pumpe prikazuje , parkinge ne. Može li neko da okači neki poi za srbiju? Ili šta treba da uradim da i to proradi. Hvala.
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
U opcijama
Opcije
Podešavanja
Izgled navigacije
Izgled mape
Tačke od interesa
I tu upali prikaz benz. pumpe

Jedan je POI file u njemu su i benz i parking i naravno sve ostale poi... za tu državu.

Naravno imas tu još dodatnih extra Poi ili neke dodatne benzinske pumpe i ili tvoje lične POI putem kml fileova ali nebitno uradi ovo gore iznad i biće sve tu.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top