Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
mirkolj drug da. li si. imao prilike putovati sa ovim. Sygicom. negdje vani? Kako si. ti. se. pokazao?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
916
Na žalost nisam išao dalje od Slovenije Hrvatske i BiH-a i super radi jedino je jako slabo Bosna pokrivena a Hr i Slovenija radi perfektno
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Jedno me zanima da. li Tomtom ima. istu politiku kao Here? Mislim na update mapa, recimo da li su iste mape koje koristi Tomtom GO Mobile, iGO i ovaj Sygic? Da li se radi o. istom izdanju mapu, pokrivenosti itd. Posebno kada su kućni brojevi i POI baza u pitanju. Da li je neko radio poredjenje? Jer imam Trial 75km free tomtom go i super daje rute ali mi. POI baza nikako nije nešto. Zato me bas zanima odnos Sygic, iGO i TomTom GO mobile verzija mapa itd.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
446
Ja Sygic uglavnom koristim po Bugarskoj i Grckoj i prilicno sam zadovoljan mapama, i Navteq i Tomotom. Naravno, Grcka je u svim mapama bolje pokrivena. Tacnije, Grcka odlicno a Bugarska OK. I kako sto smo vec zakljucili, aplikacija Sygic Truck dosta bolje radi, ali ja stvarno nisam imao ni sa Sygic Auto nekih vecih problema. Jednostavno zavrsava posao iako ima mana (narocito rerutiranje, kako smo mogli da vidimo iz Navigasovih analiza).

Poenta je, Igo Fan da ako ti ne treba navigacija profesionalno, mozes bilo koju da koristis. Meni je Sygic najlepsa i to mi je jedan od glavnih razloga zasto bas nju koristim :).
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Ma da to svakako koristim često, na nivou običnog. korisnika koji ide autom. No zanima me da li i koliko razlike ima u TT mapama
TomTom GO
iGO TomTom mape
Sygic GPS (ili kako se. zove)

I da. to što kažeš usprkos svim manama ja. ipak kad vidim kako izgleda Sygic blejim ko nepismen. Znakovi, POI skretanja sve... mada i Tomtom GO je bas pregledan ali Syguc nema konkurencije iskreno po izgledu. To. me. zanimalo bas ta. kvaliteta. mapa kroz ove tri navigacija da. li ima velikih razlika? Hvala ti.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
Učlanjen(a)
31.10.2013
Poruka
159
iGO_Fan nema nikakve razlike. Logicno. Karte od TomTom i HERE na svim aplikacijama su iste. Razlika je u kvartalima kad koja aplikacija publikuje mape. A za info CoPilot i iGO , uvek imaju, malo starije karte.

Sygic TomTom objavljuje 4 x godišnje a HERE 2x.
Najnovije HERE, uvek, ima AutoMapa a najnovije TomTom ima TomTom GO i Sygic.
 
Učlanjen(a)
19.07.2016
Poruka
86
kako reče @mirkolj po HR i SLO Sygic je perfektan (dobro ne baš perfektan, jako dobar u svakom slučaju), ali...
uvijek vražji ali
BiH ima velikih problema s ETA, a kako navigacije posebno kad su podešene na brzu rutu jako uzimaju ETA u obzir, rutiranje kroz i preko BiH je blago rečeno loše...
naime kako griješi ETA?
tako da jaaaako nadodaje vrijeme, pa meni do Sarajeva koje je udaljeno nekih 230 km pokazuje preko 7 sati
podijelite li te brojke ispada da je prosjek brzine 30-ak km/h što je čista glupost posebno jer je od ZE do SA auto cesta
iGO istu rutu pokazuje duplo manje, 3.5 h, koliko i je u stvarnosti...
Ta greška se pojavila od mapa 2016.09
Kontaktirao sam Here Hrvatska čiji sam suradnik, objasnio detaljno, dobio odgovor da je problem otkriven i riješen...
ali nije!!!
i s novim mapama jako griješi ETA u/preko BiH
dok je npr u HR doslovno u minutu

@iGO_Fan, stavi Garmin scheme pa će iGO biti ljepši od Sygica :p
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Okky mislim da me. nisi razumio ali kolega beetle je već odgovori na pitanje. Moje pitanje je bilo ako želim da. imam uređaj koji ima Tomtom mape koji je najbolji softer za to? Da li mi dodje isto ako u iGO ubacim Tomtom ili ako koristim Tomtom Go? Da li je datum mapa isti ili su razlike u par generacija ili godina? Srećom kolega beetle je dao bitan odgovor da Sygic i Tomtom GO. imaju najsvježije mape a. to. mi je trebalo. Mišljenja sam. da. ni iGOnne zaostaje puno. A Okky ja sam ipak pobornik spartanskog pristupa i fabrickog izgleda. Iz tog razloga nemam nikada problema sa crashovima nakon gubitak gps ili ulazak u tunele i sve već imaju korisnici koji puno modifikuju navigacije raznim skinovima što samo narušava stabilnost. Volim iGO sam nick kaže ali priznajem da nema. ljepše od Syguc Auto. Hvala. svima na odgovorima po pitanju mapa za Syguc i TomTom.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
Učlanjen(a)
19.10.2013
Poruka
8
Ne mogu nikako da uspem da instaliram? Kako se instaliraju ove nove verzije kad nemam instaliranu staru? Sve sam probao i uglavnom se pojavi ekran na kome pise Sygic i nema dalje.
Telefon je samsung s8. Molim vas za pomoc.
 
Natrag
Top