iGO Primo Navigacija

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.262
Другари, инсталиран iGO israel 9.6.29.427562 на samsung galaxy j3 (2016). У режиму 3d приказ не видим стрелицу која означава моју позицију и то само када је режим са рутом. У свим осталим ситуацијама (2 d приказ, без руте итд.) се види стрелица. Има ли неко идеју у чему је проблем? Хвала
A da probas malo prostiju soluciju:
http://serbianforum.org/threads/igo...aja-sa-scdb-evropa.648153/page-3#post-2043747
 
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Ima li pomoći? Kako rešiti problem čestog padanja signala na iGO Primo. To mi se ne desava sa Nextgen i Sygic
 
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Probaj ovako pod gps u sys.txt
Ima tu raznih stvari
Aktivno je ovo bez ;

[gps]
internal=0
location_net=1
location_gps=1
background_navigation=1
accuracy_workaround=0
;read_total_timeout=500
;read_buffer_size=128
;protocol=nmea
;discard_dop_level=49.0
;this should be in android igo9 config:
location_log=0
location_log_filename="gpslog/LocationManager"
;gps_fix_ignores_num_satellites=1
;min_valid_heading_speed=0
;accept_position_at_precision_change=1
 
Učlanjen(a)
13.02.2014
Poruka
15
pozdrav
Neznam ni gdje da vaas pitam,ali uglavnom kad god mi je nesto zatrebalo pomogli ste mi.
Vozim kamion i koristim iGO bez nekih vecih problema.
medjutim,vidio sam licno kod kolege jednog iz Bugarske da je ukucao naziv firme i da mu je navigacija dala tacnu adresu,fakticki dobio je samo naziv firme i nasao je gdje se nalazi.Pretpostavljam da je to nekako povezano sa google mapama,mada mi on kaze da nije i da ima takvu navigaciju.Vidio sam i u nekim grupama za vozace da spominju da se to moze napraviti i da funkcionise sigurno.
Zanima me znate li vi o cemu se radi,mislim da je u pitanju iGO navigacija

hvala vam za sve sto radite
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Druže ja koliko znam vozači kamiona svi koriste iGO ili Sygic Truck. Eh princip je isti jer oba koriste Here maps ili TomTom. Eh sada jedina jaca navigacija po pitanju POI (interesnih tacaka) je Google Maps ali druže to zahtjeva Internet vezu. Iskreno ne postoji ista bolje od iGO ili Syguc Truck-a a da. je. offline. Jedina opcija sa. Primo je da nadjes adresu u Google Maps i. pošalješ ju u iGO ili Sygic. Neka me neko ispravi ali ja za. ovo godina korištenja i rada sa. kamiondžijama nisam sreo bolje POI baze od Here. Ono sto sam ja. uradio je u iGO ubacio POI od Here, TomTom i kamionske premium POI to. su ti posebne interesne tačke za. kamiondžije. Ali. ovjde pričamo o offline režimu rada. Eto volio bi da. čujem da. postoji nešto bolje od iGO u offline režimu ili od Google Maps u online režimu. Znači kao sto. znas. kod . igo možeš imati here mape ali istovremeno Here POI, TOMTOM POI, premium kamionske POI i slične baze extra POI itd. Za. bolje od. ovog gore ja. ne znam.... a nema. sanse da Garmin ili Navigon Truck ima bolji jer. sam. Garmin radi update jako rijetko a Navigon kvartalno ali. kasni za. iGO.

Ah da jos jedino. sto. imam. je. Primo local search online Baza here interesnih tacaka...
 
Učlanjen(a)
13.02.2014
Poruka
15
I za mene nema bolje od iGo,definitivno.Nemam nista protiv Garmin I TomTom natio da podijelim nesto savigacija,ali ja sam navikao i veoma me dobro sluzi iGO na tablet u instalirana.Samo sam htio da se informisem,jer sam primjetio da se to ovdje nigdje ne spominje.A vdio sam i da ste uvijek u korak s vremenom,i sve sto se novo pojavi pojavi se ovdje.Tako da...sve pohvale u svakom slucaju.
Znaci rjesenje bi bilo mozda sve moguce poi ubaciti u iGO navigaciju pa isprobati kako ce funkcionisati.
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Ne znam za druge vise iskusnije kolege mozda oni znaju nesto vise. Moj recept je ovako:

iGO na internoj i base fileovi sa osnovnim contentom u kojem su lang, voice, speedcam itd
Na externoj kartici u folderu Addons mi je novi content koji u sebi sadrzi:
Maps (fda, fps, fpa, fbl, hnr, ftr)
Poi (Here, TomTom, Premium Truck, Marco Polo itd)
Buildings
Dem

Koristim iGO PRIMO Israel arimi i iGO NEXTGEN Gift koji koriste istu content folder sa ext, naravno u oba je naredjeno preko sys file da ima secondary root i da koriste isti content.

Mene iGO jos od 2012 sluzi vise nego dobro ali cisto iz radoznalosti imam i druga velika imena poput CoPilot-a, Sygic-a, HERE We GO, Waze, TomTom,imao sam i Garmin Street Pilot.

No iskreno sve sto meni treba i vecini mojih prijatelja kamiondzija iGO vec godinama radi odlicno. Pogotovo zadnju godinu sa novim mapama, za ostalo uz internet vezu tu je Google Maps. Bas bi bilo zanimljivo saznati sta to taj kolega vozac ima mada mislim da je samo u pitanju neka jaca POI baza i nista vise ili nesto online tipa Google Maps. U svakom slucaju ako otkrijes javi nam.

Sretan i vozite pazljivo.
 
Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
EDIT: @mersedd84

A da li si ti probao da pronađeš tu istu firmu pretražujući po POI?
Davno sam prešao na nextgen ali se sećam da si, ako već ne želiš da koristiš skinove, mogao da u folder "ux" postaviš dodatak IQS.zip (Intelligent quick search) koji ti omogućava u jednom oknu pretragu svih kategorija (po prioritetu određenom u sys.txt), i adresa i poi i kml...
 
Učlanjen(a)
13.02.2014
Poruka
15
pa i nisam bas...
davno je to bilo ,relativno prije dvije tri godine.
A u januaru sam pitao jednog kolegu iz Srbije koji mi kaze da mu je covjek u Beogradu to napravio.I ja mislim da je to samo ogromna baza POI,ili online pretraga,jer u klasicnim poi nema mnogih firmi za koje znam i u kojim sam recimo bio.Tako da mislim da je ustvari samo rjesenje da se to ili plati da neko od "profesionalaca" koji vozacima stimaju i prodaju navigacije napravi.Pokusacu posjetiti jednog takvog koji se bavi prodajom i ubacivanjem karata,pa ako treba i platit cu to,cisto da postavim da ljudima kojima to treba omogucim da to imaju.
 
Natrag
Top