iGO Primo - SKOCKANE VERZIJE

Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
E sad radi. Mislio sam da treba na karticu.
Hvala

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
 
Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
Nekako mi se izbrisalo par fajlova prilikom zamene telefona i sad u root nemam te fajlove.
Hoće li neko da ovde postavi te nedostajuće fajlove da ne skida ponovo sve?
Evo slike šta imam.

56efa14735fc091f8c082b238f2e456a.jpg


Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока
 
Učlanjen(a)
11.10.2013
Poruka
110
@toda81
Instalirao sam "iGO 3.januar 2016 -na dve particije" prateću uputstvo koje si postavio. Kad pokušam da otvorim iGO izađe mi poruka "Greška pri otvaranju karte, datoteke karate ne mogu biti pronađene". Telefon je j5 2016(j510), rezolucija 720x1280, androd 6.0.1... Hvala unapred
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
@radja71 sudeći po. slici tebi još samo fali apk (instalacija) jer dovoljno je. da. imas
apk - (program = kao exe na. PC)
ux- (raznorazni dodaci i skin)
Data - (rezolucije između ostalog i ostali graficki. elementi)
sys - (instrukcije za aplikaciju, lokacija mapa, tmc i. puni toga)
license (samo. ime govori mada sve ove zadnje verzije ne. traže licence)
Content (unutra kojeg imas sve mape, poi building, dem,. speedcam itd. itd)

Ali. ako. sumnjas da. nešto fali ja bi ipak sve skinuo iznova jer. možda ti još nešto fali što ce ti kasnije možda uticati na. stabilnost same. navigacije, ili ne daj bože da ti stane a. ti negdje na putu. Odradi sve iznova.

@milichic gjde si stavio mape, odnosno novi Content da li ti je na extSdCard ili kako ti se već zove microsd? Da li programu naglasio novu putanju. Ta greška je rezultat toga da program ne zna. gdje su. mape znaci putanja nije ok u sys ili ti nisi na dobro mjesto stavio mape(Content).

Vidi kod mene su u default addons folderu koji mi je na extSdCard (Samsung)

has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"

Kao. sto. vidis ispred nemam "okidač" ";" sto. znači da. mi. je nova putanja aktivna i. mape su mi na extSdCard a. programa na internoj. Ajd. provjeri sve to dobro pomoću nekog file manager poput Total Comander.

Postoji šansa da je kolega toda. stavio neku drugu lokaciju (naziv) microsd a. da. je. kod tebe nešto drugo. Zna biti nekak broj ili extSdCard itd itd znači samo jos fali putanja dobra sve ostalo očito radi.
 
Učlanjen(a)
11.10.2013
Poruka
110
@iGO_Fan: U rar fajlu imaju dva foldera "Igo" koji ide na internu i "igo_ext" koji ide na sd karticu i u njemu je content (njegov deo) sa mapama. Verovatno je nešto do sys.txt fajla, nije napisana putanja odakle da čita mape? Preko total commander-a mi sd karticu čita kao "7.7g / 14.4g /storage/ AAF5-12F9". Hvala.

Screenshot_20170317-111733.png
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
@milichic sto znaci da ti trebas ovako...

Iz tog foldera igo_ext uzmi content folder i baci ga na svoju externu karticu u folder "Addons"
a u unutar sys dodaj ovaj dio dole pod

{Folder}
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/AAF5-12F9/addons"


jer kao sto vidis tvoj mob ima drugaciji naziv kartice i samim tim iGO je ne vidi. Samo dodaj ovaj dio kako sam napisao i prebaci content i sve ce da radi...naravno nemoj da imas ovaj znak ; ispred has_secondary..... jer to znaci NE KORISTI a bez ; znaci DA.
 
Učlanjen(a)
11.10.2013
Poruka
110
@iGO_Fan @toda81 : Zamenio sam putanju kako si mi napisao i navigacija čita karte. Ima sada jedna fora sa TC. Toda je napisao u uputstvu da ako hoćemo da promenimo mape u iGo uđemo preko ikone "TC", a ukoliko hoćemo da koristimo mapu koja je poslednji put bila učitana ulazimo preko ikone "iGO". Klikom na ikonu "iGo" pokreće se navigacija bez problema, a klikom na ikonu "TC" izlazi poruka "themechanger folder not exist". Prethodno sam, naravno, instalirao TC. Jel znate u čemu je problem? Hvala.
 
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Eh druze iskreno to vec ne mogu pomoci, to ti mora kolega @toda81. Ja ne znam kako te verzije rade sa TC itd. Mada ti. možeš sve to skloniti i napraviti sebi osnovnu verziju od toga. Ja lično sam ljuti protivnik skinova, bilo kakve izmjene navigacije pogotovo beskorisnih grafičkih izmjena koje. samo. uspore navi. ja. koristim nekakav hibrid Avicsync-a i kod. mene jr sve to tako je, nemam skinova itd sem. onih fabrickih. Pokoji ux koji ima. pravu svrhu i to. je to. Tako. da. nadam se. da. me . razumiješ zašto ti ne. mogu tu. pomoći jer. fakat to. ne. poznajem :(
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Upravo sam se vratio iz Svajcarske i mogu vam reci da je iGO Primo prava zver koliko je precizan u navodjenjenju. Kao od sale nas je odveo prvo do ovlascenog peugeot servisa u Svajcarskoj gde smo kupili polovnog peugeota 3008, zatim na jos dva mesta gde smo radili potrebne obrasce, a posle toga smo imali posetu na par adresa u Austriji gde smo takodje doli ispred ulaza :)

Prezadovoljan sam kako funkcionise!

@radja71, najbolje je da ponovo kopiras sve potrebne fajlove jer to sto si pokazao koje glavne foldere imas bukvalno nista ne znaci jer nikad ne mozes znati koje jje fajlove obrisalo po tim folderima. Pojma nemam kako je doslo do brisanja, ali cisto da znas, tj vec je mnogo puta billo reci o tome da ANTIVIRUSI I POJEDINI CLEANERI ZNAJU DA BRISU FAJLOVE IZ IGO FOLDERA I NAVIGACIJA POSLE NE RADI.

Antivirusi su svakako zivo sranje jer su nepotrebni i samo koce taj, a sto se tice cleanera ili se u njima podesi da ne skeniraju iGO foldere ili se obrisu da ih nema. 1tapcleaner mozes da koristis jer on ne brise nista sto ne treba.

@milichic, moja ti je prepofuka da ubacis igo za dve particije i da onda imas mogucnost menjanja 2 vrste mapa unutar igo navigacije, a to su here i tomtom mape. Themechanger je pre radio bez problema, dok je sada poprilicno komplikovan za upotrebu. Pitanje je sta si skidao i sta si sve radio tako da je moja preporuka brisanje igo apk koju si instalirao i igo foldera pa zatim skidanje igo foldera za dve particije, prepravljanje putanje i instaliranje iGO apk jer je to mnogo jednostavnije

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
 
Natrag
Top