Koliko je zainteresovan?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Koliko je zainteresovan?

Psiholozi kažu da muškarci ne taktiziraju, pa na osnovu nekoliko stvari možete da zaključite da li je on zaista zainteresovan za vas

194e2d.jpg


POČELI ste da se družite ili flertujete sa dečkom koji vam se veoma dopada, ali niste sigurni da je to sviđanje obostrano? Psiholozi kažu da su muškarci mnogo jednostavniji od žena, jer ne taktiziraju, pa na osnovu nekoliko stvari možete da zaključite da li je on zaista zainteresovan za vas.

* Još vas nije pozvao na sastanak
Dopisujete se, čujete se svakog dana, ali on nikako da predloži da se vidite. Samo deset odsto otpada na mogućnost da je stidljiv, još deset da je trenutno zauzet, a ostalih 80 na to da nema želju da vas vidi.

* U kontaktu je sa bivšom
U redu je što je ostao u dobrim odnosima sa bivšom devojkom, ali ako ste čuli da se često viđaju ili održavaju telefonski kontakt, a za vas nema vremena, znači da tu još nisu čista posla.

* Ne osećate se poželjno
Zapitajte se kako se osećate dok ste s njim. Da li ste sebi lepi, smejete li se, pametni ste i duhoviti? Ukoliko je sve suprotno od ovoga, nešto nije kako treba da bude.

* Vi sve inicirate
Ako uvek vi prvi pišete, zovete, organizujete susrete, a on ni za šta nikada ne pokazuje inicijativu, jasno je da je ovo jednosmeran odnos i da na njega ne treba da gubite vreme.

(Novosti)
 
Natrag
Top