Android 4 - Razvoj aplikacija

Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
282
Kupio sam knjigu Android 4 - Razvoj aplikacija i zaronio u misteriozni svet programiranja. U pocetku je sve bilo lagano, dok nisam dosao do dela gde treba da primenim source code. Iskreno da vam kazem jos uvek nisam savladao cuveni Hello World, ali se nadam da cu u skorije vreme. Potrebni su mi saveti i smernice iskusnih programera, jer ovo je sve novo za mene i skroz sam se pogubio. Zahvaljujem se svima unapred :)

P.S. Do sada sam samo radio u HTML i CSS.
 
Učlanjen(a)
18.11.2015
Poruka
1
Bas se svi otimaju da pomognu.
I ja sam zainteresovan ali nemam vremena da ucim a nista sazeto a korisno nemoze da se nadje.
 
Učlanjen(a)
30.10.2014
Poruka
2
Ima li neko ovu knjigu u pdf formatu? Knjiga ima oko 500 i nešto stranica, ne ova koja je postavljena ovde na forumu.
 
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
tema je stara ali bez obzira neko ce procitati, ne zalazite tako duboko u svijet programiranja u startu, ne mozete uciti android ako ne znate javu, kad savladate javu onda mozete preci na android, moj savjet je c, pa c++ za pocetak, treba da naucite kako se manipulise memorijom, kako funkcionise, pa dalje kroz c++ da naucite o klasama i slicno i onda ozbiljnije nesto
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Postoji par programa za pravljenje igara i aplikacija bez trunke znanja o programiranju. Ali cisto sumnjam da je ovaj zainteresovan za ovo. Obicno postavi pitanje i posle se ne pojavljuje nikakav, pa ispadne da mi ostali razgovaramo izmedju sebe na livadici.
Kolko puta smo pricali i posle ispadne da sam sam sa sobom razgovarao.
 
Natrag
Top