pomoc oko zamene graficke karte

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.253
Pali ti se normalno kad sve otpojiš .Otpoji ventilatore od hlađenja da ti koji nije probio pa ruša napon ,meni bilo.Nekad hoće nekad se zblesa .Jesi probavao memorije vaditi ako imaš više jednu po jednun probati možda je koja otišla.I ne trbaš update biosa samo restartaj matičnu u biosu ili izvadi bateriju s matične pa je vrati.Ako ne ide nosi majstoru.
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.066
Prvo pozdrav svima na forumu.
Imam problem oko zamene grafe tj.zamenio sam grafu u kompu sa grafom
palit nvidia geforce gtx 460 1giga 256 bita ddr5,prethodna grafa je bila
palit nvidia geforce gts 450 1giga 128 bita ddr5.
Nova grafa radi normalno u igricama ima manju temperaturu od predhodne,ali je problem u tome sto pri ukljucivanju kompa u rad cuje se iz kucista kliktanje i posle 4 klika pocinje sa normalnim podizanjem sistema.Neki put upali monitor neki put neupali pa moram da restartujem komp dok se neupali monitor i dok nepocne normalan rad kompa.Kad komp.normalno radi na monitoru nema nikakvi smetnji na ekranu.Da napomenem podizao sam sistem.jos nesto, sto se tice grafe gtx 460,kad mi je u kompu i kad ukljucim komp.(otvorena strana kucista) ventilator na procesoru kao da trzne pa stane,sve dok ne restartujem komp i pocne normalno da radi.
U cemu je problem?


Posto neki put radi, neki put ne, najverovatnije nema veze sa BIOS-om, vec je problem do slabog napajanja...
 
Učlanjen(a)
12.05.2013
Poruka
42
Koji update Biosa? ..da unisti ceo PC ako pogresne Update ubaci?...trebas samo nove drivere za tu seriju i stvar resena a i mozes pogledat dal si nju dobro pricvrstio..ako je labava onda pravi i probleme sa monitor..
Puno srece..pozdrav
 
Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.118
Kada se radi update biosa preko windowsa pogrešan bios neće ni da prođe. Odmah će izbaciti upozorenje da je pogrešan bios. Što se tiće pitanja treba li ili ne treba raditi update biosa to je već drugo pitanje.
 
Natrag
Top