TERMINI ZA PROSLAVU ROĐENDANA TEK U 2017. Žurka u igraonici i do 400 evra

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.549
TERMINI ZA PROSLAVU ROĐENDANA TEK U 2017. Žurka u igraonici i do 400 evra

BlicOnline


Ako želite da obradujete svog mališana i priredite mu rođendansku žurku za nezaborav moraćete da rezervišete igraonicu i tri-ćetiri meseca unapred, i budete spremni da platite i do 380 evra.


062ktkqTURBXy9jOTc0ZDIzOTUxOTM4NjE2MTQwYjczMzQwZDA2YmIxZi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija Igraonice omiljene među mališanima

- Pre neki dan sam hteo ćerki kojoj je rođendan 27. decembra da rezervišem proslavu i u čak tri igraonice je sve bilo zauzeto. Dan pre i posle - jada se sugrađanin Zoran Nedić.

Gužve ima, ali kako tvrde vlasnici, ne kao nekada.

- Verovali ili ne, ali ni igraonice nisu više tako unosan biznis kao što su nekada bile. Promet je poslednjih godina sigurno opao za 20-30 odsto. Ipak, u onim najboljim, kako biste odabrali baš pravi datum, neophodno je javiti se nekoliko meseci ranije. U nekima više nema slobodnih termina u 2016. - priča vlasnik jedne od najstarijih igraonica u prestonici.

Deca do 10 godina najčešće rođendane slave u klasilčnim igraonicama, dok se oni malo stariji odlučuju za tematske žurke u kuglanama, laser-tag klubovima, prilagođenim sportskim igralištima, neki čak i u - bazenima.

U igraonici cene se kreću od 30 pa do 380 evra, u zavisnosti da li zakupljujete samo prostor ili i usluge igraonice. Ovaj način proslave je odličan i za roditelje zbog činjenice da ne morate kasnije spremati kuću, brinete o hrani, piću, poslasticama, grickalicama, torti.

Roditelji biraju paket koji im najviše odgovara.

-Za “ol inkluziv” rođendan, koji podrazumeva zakup prostora u trajanju od dva sata, hranu, piće, tortu, animatora, šaranje dečjeg lica, fotografa i nakon toga mesec dana korišćenja igraonice besplatno, morate izdvojiti do 380 eura. Ako se rezerviše dva meseca ranije dobija se popust od deset procenata. Cena se može korigovati, pa ako želite samo prostor on će koštati do 120 evra u zavisnosti da li se slavi radnim danom ili vikendom i da li je prostor otvorenog ili zatvorenog tipa - objašnjava Ivana Varajić, menadžer jedne popularne rođendaonice.

YnkktkqTURBXy81ZDE1YTMyYmFmMzM2Yjk5YTc3MzE1NzM2Y2U1NjkzZC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija Zakazivanje obavezno

Za one starije, dvočasovna žurka sa laserskim pištoljima košta od 11.000 do 19.000 dinara, dok je sve popularnije kuglanje. Za šest osoba na jednoj stazi, uz piće i parče pice cena je 4.900 dinara.

- Kod nas rođendane slave i deca i odrasli - ističe Marija Đorđević, iz popularne beogradske kuglane u kojoj se kao dodatni vid animacije nalaze i fliperi, stoni fudbal...

OTVARAJU SE, ALI I ZATVARAJU

Igraonice i rođendaonice se masovno otvaraju, ali čini se još brže i zatvaraju. Važno je odabrati dobru lokaciju, ponuditi atraktivan program i, ako je moguće, imati objekat u vlasništvu, a ne iznajmljivati ga.
 
Natrag
Top