Drevitalize 3.21 demo

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.131
Treba mi crack za ovaj program. Ako neko ima bio bih mu zahvalan ako postavi link.

drevx.gif


Kod:
http://www.drevitalize.com/
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.330
Probao sam namnogo mesta i pretrazivao,ali Crack za ovaj program nisam uspeo naci,ali pokusacu jos.Valjda cu naleteti negde.Mozda uspe na ovoj stranici,ali se moras registrovati
Kod:
http://www.top4download.com/drevitalize/vjviwodz.html
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.330
Evo probaj ovde:
Kod:
http://www.fullversions.org/free-full-download-Drevitalize+3.21-crack-serial-keygen-torrent.html
 
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.330
Da verzije 2.4.2 na mnogim mestima.ali ovaj 3.2.1,ali nisam uspeo ukapirati kako skinuti,jer te samo vrti u krug.Inace koliko sam procitao veoma mocan program za regeneraciju HDD-a.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ja sam sa Demo verzijom ovog programa pre desetak dana potpuno opravio polovan hard(50 bad sek). Stos je da se hard ne formatira pre skeniranja jel postoji opasnost da sektori koji bi inace bili popravljeni, budu neposteno relocirani. Program naime totalno departicionise hard, cak i mbr sektor i onda do mile volje moze da osvezavate lose sektore(koncentrisani rucni unos). Na zalost ovo nije za pocetnike jel zahteva bar minimalno prethodno iskustvo oko popravke ovog tipa.
Fora ide da prvo sa HD tune locirate lose sektore i zabelezite njihove adrese , a zatim rucno unosite kordinate oko losih sektora i osvezavate ih.
Znaci za kraj, program brise podatke sa harda!!! pa ih je potrebno prebaciti na drugi hard drajv(nije kao Spinrite6, koji ne brise nista). Demo verzija radi savrseno u svom ogranicenom modu, sem ako se ne radi o teskim magnetnim ostecenjima.
Sistem ide tako sto je pozeljno da Win startujete sa jednog drajva, a lecite ovaj drugi ili pak program narezete na medijum radi buta.
Sve u svemu ako je neko naso krak za ovo nek nabaci, ...ovo vredi imati.
 
Natrag
Top