PC se gasi

Član
Učlanjen(a)
11.12.2011
Poruka
213
Pc se ugasi iz cista mira, i ako ga mednem malo isto se ugasi.
Zato predpostavljam da je neki kabal ili nesto, napojni kabal nije.
U pitanju je win 7, sistem je svez instaliran prije 15 dana, a ovo je pocelo da mi se desava iz cista mira od prije 3 dana.
Sta mislite?
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Cekaj malo, kad secas racunar napred nazad ili kad treses sto tokom adult seansi, on se ugasi. Pa sam si odgovorio na pitanje, nesto nije pricvrsceno ljudski, mora proveris sve zivo. Graficka, naocito kablovi za hard, pa cak proveri i tastaturu, znaci komplet sve izvuci spojeve, izduvaj ih i vrati nazad. Samo bez obzira da to, ... i da proradi gledaj da ne klackas mnogo astal na kome se komp nalazi tokom tog hevi gejminga, da ne napravis bed sektore. Kad budes sanirao problem, istestiraj hard disk, za svaki slucaj.
P.S...samo pozuri sa popravkom, da se ne dese neke kobne posledice.
 
Član
Učlanjen(a)
11.12.2011
Poruka
213
ne, nego sam samo dao primjer.
Evo recimo sad se ugasio tek sto sam pritisnuo turn on i sjeo, krenuo je da se pali ali nije stigao ni do slike a vec se ugasio..
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.312
Ako se gasi bez ikakvog upozorenja na ekranu(obaveštenja... plavi ekran, itd.) ili je pregrevanje ili napajanje na izdisaju. Najpametnije je da kao prvo probas nakaciti drugo napajanje ako imas nekoga da ti pozajmi za probu :)
Eh.. da, pre svega probaj ga uštekati u neki drugi šteker u stanu :)
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ako je sve dobro pricvrsceno, onda restartuj, pa udji u safe mod i vidi dal ce se restartuje, ostavi ga malo duze. Moguce je da si apdejtovao drajvere za graficku koji bas i ne odgovaraju, pa ih preinstaliraj.
Medjutim, ako i u safe modu restartuje, mora ga otvaras ili probaj reset biosa.
 
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.318
Kada budes otvarao i cistio,proveravao kontakte.Probaj povadi i Ram memoriju i izduvaj malo slotove za njih.Ne bih te plasio,ako ne uspe nista od ovog svega sto je navedeno,da moze da bude i da je HDD pri izdisaju.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Sudeci po tome kako se situacija razvija, najverovatnije ce i ovaj da reinstalira sistem.
Mada ovde lezi i jedna do sada neiskoriscena mogucnost, da BUGILIJU svrati do njega kuci sa pomocnikom i da provere one uticnice i stekeri
2m0Rn39.png
 
Natrag
Top