Maratonski seks: Evo kako da doživite "eksploziju" u krevetu

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Maratonski seks: Evo kako da doživite "eksploziju" u krevetu

Za parove koji žele više seksa postoji nekoliko saveta kako da produže užitak u krevetu. Stručnjaci su predložili određene tehnike za odlaganje orgazma, koje će poboljšati i vaš seksualni život.

21ymnb.jpg

Uz malo truda do mnogo zadovoljstva u spavaćoj sobi

Žena gore, muškarac dole
U ovoj pozi penis je manje stimulisan. Osim toga, muškarac može partnerki predložiti da uspori ritam. Jedan od načina je i da se žena ne pomera nekoliko sekundi nakon penetracije.

Kreni - stani
Ideja je da žena stimuliše muškarca skoro do vrhunca, a zatim stane. Nakon nekoliko sekundi, kad se seksualna napetost smiri, može opet da nastavi.

Obratite pažnju na disanje
Disanje je povezano sa ejakulacijom. Umesto plitkog i brzog disanja, pokušajte da dišete duboko i polako.

Odlaganje penetracije
Nakon što je žena dovoljno uzbuđena oralnim seksom, muškarac vrhom svog penisa može samo lagano stimulisati njen klitoris, ali bez penetracije. Trljanje njenog klitorisa vrhom penisa dodatno će je uzbuditi. Penisom možete ući tek nekoliko centimetara u vaginu, gde su nervni završeci najosetljiviji. Ovo treba ponoviti nekoliko puta kako bi se odložila ejakulacija. Kad osetite da ste blizu, napravite kratku pauzu i zatim ponovite.

Ne razmišljajte o orgazmu
Što više značaja pridajete orgazmu, veća je mogućnost da do njega ne dođe. Fokusirajte se na ono što se događa, kožu, miris, telo svog partnera/partnerke.

(Srbijadanas.com)
 
Natrag
Top