OVO su rečenice koje su važnije od VOLIM TE

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
OVO su rečenice koje su važnije od VOLIM TE

Reći “Volim te” postalo je izgleda mnogo teško. Prevaliti to preko usana komplikovanije je nego položiti najteži ispit ili odraditi najznačajniji projekat za najjaču firmu u regionu. Takođe, i ove dve reči postale su traženije čak i od najpoznatijih svetskih lopova. Teško je prelomiti, ali je osećaj fantastičan i uopšte nije važno kome ih upućujete.

2v29jfc.jpg


Otkrili smo još 5 rečenica koje mnogo više žare od Volim te. Ako makar i jednu od njih izgovarate, onda ne morate da brinete za svoju budućnost

Poštujem te
Rečenica, koju retko ko izgovara, možda je i jača od volim te. Ima težinu i izaziva mnogo dublje osećanje nego što se čini. Voleti je izvrsno, a poštovati nekoga značajnije je, barem prema našem mišljenju. Ne morate poštovati samo partnera, možete poštovati i prijatelja i poslodavca, svejedno je. A, i kada ljubav nestane, poštovanje će ostati, što je mnogo važnije, zar ne?

Opraštam ti
Opraštanje je, takođe, veoma komplikovano, ali i veoma lepo osećanje. Oprotiti nekome za nešto što vam je učinio ili rekao ipak ima svojih čari. Iz toga se opet rađa ljubav, pa kasnije i gorespomenuta rečenica – volim te.

Štitim te
Zaštitnički stav uvek je imao posebnu jačinu u različitim odnosima. Nije bitno da li otac štiti svoje dete ili muškarac ženu – svejedno je divno znati da neko uvek stoji nad tobom i pazi te. Zato, uvek imajte tu jednu osobu koja će napraviti oklop oko vas i neće dozvoliti da vas bilo ko povredi i prepreči se naputu kojim ste krenuli.

Podržavam te
Nije važno čime se u životu bavite i za šta vam je podrška potrebna, ali ako imate nekoga ko će vam ovo reći kada je potrebno, ne brinite se. I ako planirate da uradite najveću glupost, a taj neko vas i u tome podrži samo da biste se vi osećale dobro, onda je to definitivno vaša osoba od poverenja. Čuvajte je.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
 
Natrag
Top