Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Mislite ono na početku kad Kodi krene sa radom, ono "Quasar deamon has started"?

Meni se to pali nakon 10-ak sekundi od ponovnog starta Kodija ali to je 1 dnevno jer imam poseban polovan kompjuter koji mi služi samo za to i vezan je za tv. Pod uslovom da ne palite i gasite Kodi za svaku sitnicu ne vidim što je to neki problem?
 
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Sad sam probao ovaj addon na linuxu u live modu (Linux Mint) i serije rade kako treba. Ocigledno je problem negde u instalaciji kod mene na windowsu. Zanimljiva stvar je da na linuksu kodi radi mnogo brze nego na windowsu kod mene, cak se i quasar daemon pokrece u roku od 2-3 sekunde, a na windowsu cekam i po 20 sekundi.
Da na Linuxu, u mom slucaju Linux Mint 17.3 Kodi radi mnogo brze. Cak se i gasi brze.
 
Član
Učlanjen(a)
15.02.2012
Poruka
99
Torrenter je definitivno mnogo bolji add-on od Quasar-a .Za serije je meni definitivno SALTS zakon.
 
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
SALTS jednostavno ne može u istu kategoriju kao Torrenter i Quasar. Pa čak i kad bi plaćao real debrid za SALTS opet ne može da priđe njima.

A po čemu je mnogo bolji Torrenter od Quasara ako uzmemo verziju za PC?
Mislim ok Torrenter jeste odličan addon, možda i najbolji za Kodi te vrste ali se i ovaj Quasar približava i zbog ovog novog Ruhunt provajdera dosta se približio Torrenteru po toj nekoj dostupnosti materjala u vrhunskom kvalitetu što za nove što za starije stvari.

Ali Genesis, SALTS, Phoenix i tako ti slični addoni jednostavno ne mogu u istu rečenicu sa Torrenterom i Quasarom.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
Prosto ne mogu da verujem. Danas sam uradio sistem, windows 7 ultimate 64 bit, i jednostavno ne mogu da otvorim nijednu seriju. Pojedinacna pretraga radi ali ne bi svaki put da kucam.
 
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Baš bezveze, ko zna koji je to problem :confused:
Inače biće mnogo lakše ubacivanje serija kad urade Trakt integraciju.

Izašao je nov provajder, neki italijanski. Ja probao, nije loš, ima svačega i od filmova i serija, ono što je odmah uočljivo je da je traker dobro sidovan pa su i brzine dobre. :) Sad imam čak 8 provajdera uključena odjednom i sve radi super, ne predstavlja mu problem zbog velikog broja provajdera.
 
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
28
Može li netko da kaže kako mu radi na android boxu. Meni skine do 3% i stane. Namjestio sam da skida na usb stik od 8 gb a film ima 1.5 gb.
 
Natrag
Top