Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Da li vredi dati toliki novac za samsung galaxy s6
Ako vredi recite zašto ako ne vredi recite zbog čega ne vredi dati toliki novac.
Ili još bolje ako neko već ima telefon da podeli sa nama iskustva.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2010
Poruka
2
Imam ovaj telefon 6 meseci, verziju od 32gb. Pre njega sam koristio Prestigio 4500 Duo, tako da možda nisam najrelevantiniji da uporedim kakav je u odnosu na neke prethodne modele ili telefone sličnog ranga (S5, iPhone, Note...), za mene je bilo kao da iz juga uskočim u mercedesa :D

Što se tiče nekih dobrih i loših strana:
  • Po meni najbolja karakteristika je punjenje baterije sa super chargerom za 40ak minuta full, ili kao što kažu i na reklamama, za 10 minuta se napuni dovoljno da može da potraje još par sati.
  • U početku mi je zauzeće RAM memorije konstantno bilo oko 90% katkad koji procenat gore dole, sa svakim update-om se sve više smanjuje, trenutno mi je dok ne radim ništa na njemu oko 65%, što je baš velika razlika.
  • Može da istera bilo koju igricu bez ikakvih problema. Imam preko 150 aplikacija instaliranih na njemu i radi ko sat.
  • Kamere i prednja i zadnja full fullova po danu, po mraku, ako objekat koji se slika nije blizu dovoljno da ga obasja blic (slike tad sa blicom ispadaju super) onda se može reći da je razočaravajuće malo, kad se uporedi sa dnevnim slikama. Kamera je takođe jako brza, bukvalno može da slika onoliko brzo koliko brzo pritiskate dugme za slikanje, ako vam kažem da sam do sada uvek s mora dolazio sa 200-400 slika, a ovog leta samse vratio sa 3500, onda vam je sve jasno :D
  • Telefon nema opciju da se doda SD kartica, meni lično ni ne treba sa tih 32 GB, jer ja slike npr kad se skupi određeni broj prebacim na računar i oslobodim memoriju, ali ako neko voli da drži sve na telefonu, to može da mu bude mana.
  • Ono što meni najviše bode oči je mreža, koja i dalje nisam siguran da li je do telefona ili je do mts-a, dok mi je bila uključena LTE (4G) mreža, konstantno sam imao samo 1 crticu i pozivi su mi bili užasni, pa sam vratio na 3G i sada mi je skoro uvek u Beogradu pun signal i mnogo je bolje, tako da mislim da je do mts-a problem i do činjenice, da očigledno 4G mreža nije implementirana kako treba i pitanje je kada ćemo moći u potpunosti da je koristimo...Ali eto ostavljam tu mrežu kao rezervu da je možda to loša stvar kod telefona, iako su po reklamama i na internetu najavljivali nikad bolje i čistije razgovore, pa sam se zbog toga eto razočarao.
Eto pokušao sam iz glave da izdvojim neke meni bitne stvari, svakako je telefon za svaku preporuku, ako neko ima neko pitanje, slobodno neka postavi :)
 
Učlanjen(a)
05.01.2016
Poruka
4
Da li vredi dati toliki novac za samsung galaxy s6
Ako vredi recite zašto ako ne vredi recite zbog čega ne vredi dati toliki novac.
Ili još bolje ako neko već ima telefon da podeli sa nama iskustva.
Koristim S6 EDGE i meni je stvarno vrh telefon. Pre njega sam koristio Samsung galaxyS4 i mislio da ne moze biti nesto mnogo bolje, ali evo tvrdim ti sada da ima dosta toga znacajno poboljsano u odnosu na S4. Telefon je za svaku preporuku.
 
Natrag
Top