Neobuzdano "pačvork" šarenilo

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Neobuzdano "pačvork" šarenilo

Ukoliko ste vešti sa iglom i makazama, možete i sami nešto da iskreirate u „pačvork” stilu. Inspiraciju potražite u starinskim prekrivačima sastavljenim od pletenih ili heklanih komada u obliku kvadrata

pfIv43B.jpg


Ako želite da ove jeseni budete primećeni i u isto vreme odeveni po poslednjoj modi, pod hitno nabavite haljinu, kaput, jaknu ili suknju u "pačvork" stilu i nećete pogrešiti! Ukoliko ste vešti sa iglom i makazama, možete i sami nešto da iskreirate.

Po ugledu na vrhunske modne dizajnere, inspiraciju potražite u starinskim pačvork prekrivačima sastavljenim od pletenih ili heklanih komada u obliku kvadrata. I slobodno, pustite mašti na volju. Neobuzdano šarenilo boja, odeća u duhu pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka kao i disko moda osamdesetih, glavni su trendovi za sezonu 2015-2016.

Bilo da se odlučite za kaput ili haljinu od komada prevrnute kože, farmerke sa svetlijim teksasom našivenim na nogavice ili jaknu od veštačkog krzna, ostatak garderobe trebalo bi da bude sveden, savetuju stilisti. Ukoliko ste ljubitelj detalja, opredelite se za kačket, obuću ili tašnu u pačvork stilu i bićete zapaženi!

yBJuCIJ.jpg


Izvor: Večernje novosti

 
Natrag
Top