Neukusu treba reći ne: Koja snimio spot sa dečijim horom

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Neukusu treba reći ne: Koja snimio spot sa dečijim horom

Objavljen je spot Dečijeg hora Čuperak i Dušana Kojića Koje frontmena "Discipline kičme" za novu verziju pesme „Neukusu treba reći NE“.

T1oFpC3.jpg

Koja

Nova verzija pesme „Neukusu treba reći NE“, koju su zajedno snimili Dečiji hor Čuperak i Dušan Kojić Koja (Disciplin A Kitschme), prva je u nizu numera koje će naći na izdanju „Deca pevaju rokenrol“, gde poznate rokenrol pesme obrađuje dečiji hor Čuperak u saradnji sa njihovim autorima.

8sIo3ZZ.jpg

Dečiji hor Čuperak

Koja u pesmi svira slide gitaru, a potpisuje i miks, aranžman i produkciju nove inkarnacije njegove pesme „Neukusu treba reći NE“. Snimak je nastao u studiju Čuperak, a sve je snimio Boris Gvozden. Saradnica u horu bila je Hana Balaban.

Dečiji hor Čuperak vodi Svetlana Milić, koja je i dirigent, a pri izvođenju pesama uživo zadužena je i za koreografiju.

9qjwgH2.jpg


Za koncept (i ideju) spota bili su zaduženi Vuk Saletović, Dušan Kojić Koja i Bane Radovanović; režiju potpisuje Vuk Saletović; kamermani su bili Vuk Saletović i Ivan Nedeljković; montažer - Aref Zabbi; organizacija: Vladan Vasiljević Điri i Nevena Saletović. Animacija: Crater studio (Crater Vfx Training Center).

DHO4bPM.jpg


Produkcija spota: Kulturni centar Baraka, BUDI - Bijenale umetničkog dečjeg izraza, Kulturni centar Pančeva. Spot je snimljen tokom leta i jeseni 2015. godine u Beogradu. Zahvaljujemo se Kulturnom centru Pančeva, Crater Studiju (Beograd) i Osnovnoj školi Drinka Pavlović iz Beograda.

Video je premijerno prikazan 8. oktobra u emisiji Domaći zadatak na MTV-ju u okviru Dečije nedelje Kulturnog centra Pančeva.


Izvor: Blic Online
 
Natrag
Top