Za dame sa malim grudima

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Za dame sa malim grudima

Dame sa malim grudima često se osećaju nepoželjno, iako mogu da izgledaju veoma privlačno ukoliko naprave pravilan izbor odeće

RKD4XbA.jpg


Dame sa malim grudima često se osećaju nepoželjno, iako mogu da izgledaju veoma privlačno ukoliko naprave pravilan izbor odeće.

* Nemojte da izbegavate bluze i haljine sa dubokim V izrezom, već odaberite jednostavnu bluzu ili efektnu haljinu i ispravite leđa.

* Pošto vam grudnjak nije neophodan kao damama sa raskošnim poprsjem, nosite haljine i bluze sa golim leđima, koje deluju vrlo izazovno. Bilo da su od čipke, svile ili pamuka, u njima ćete izgledati seksi i ženstveno.

* Umesto na dekolte, akcenat stavite na donji deo tela. Odaberite suknje i pantalone koje ističu struk, nosite pastelne boje i cvetne dezene.

* Majice sa raskošnim dezenima, karnerima, resama, nitnama i perlicama su u trendu, a vizuelno uvećaju poprsje. Nosite ih često i u različitim prilikama.

* Mnoge manekenke su "ravne", ali se ne osećaju hendikepirano. Naprotiv. Naoružajte se samopouzdanjem, isprsite se i šarmirajte predstavnike jačeg pola.

Izvor: Večernje novosti
 
Natrag
Top