iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
10.09.2012
Poruka
349
https://db.tt/QNKmcMSt

Na ovom linku je instalacija. Probano i testirano na Note 4. Kao i na LG G3.

Treba samo zameniti sys nakon instalacije. Ubačena karta Srbije i kosova kao i TOI (POI), SPEEDKAMERE, dem, i HNR fulleurope.

Po potrebi samo treba dopuniti za ostale zemlje ko gde putuje....

Radi i sa Here 2015Q1
 
Učlanjen(a)
25.06.2013
Poruka
162
Ako ti je rootan tel. onda mozes i rucno zamjeniti jednu mali fajl zaduzen za GPS,on se nalazi u system/etc i zove se gps.conf,a u prilog pokusacu dodati svoj custom fajl koji radi veoma brzo.Dakle sve sto je potrebno jeste rootan tel,neki explorer i jednostavno skines,raspakujes i prekopiras ovaj fajl na vec gore navedenu putanju (system/etc) i promjenis permission u rw-r-r (0644),restart i to je to,ako treba slozicu poslije zip za flash iz recoverya (dok se dokopam laptopa,pisem sa mob).

OK. Moze i tako... al' zar to nije komplikovanije za prosecnog korisnika? Na kraju krajeva kada i napravis taj gpsfix.zip on ce biti samo za nas region.
Ne vredi truda kada vec to imas i jos mozes da biras region u Aroma install-eru kada se pokrene.
 
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
134
A ko se vec latio ovog posla nije bas totalna neznalica,dok ubacis ove navigacije na mob,pa ubaci ovo,pa ono,prepravi sys ima tu finog posla i treba ipak malo klikera da sve pohvatas tako da ne smatram da je komplikacija nesto prekopirati i promjeniti dozvole.Danas sam sjedio pio kaficu na svom dobrom starom mjestu i isprobao onaj gps fix sto je postavljen prethodno i mogu potvrditi da je sporije me pozicioniralo od onog sto ja koristim vec par generacija androida uz male modifikacije...odosmo od teme "Iscerace nas iz pisma"...Meni je takodje kada sam ubacio onaj novi modifikovani ux malo zabagovala aplikacija,potvrdjujem 2-3 sekunde,pa sam se vratio na default sa pocetka ali svakako probati neki od vec postavljenih od strane vrijednih forumasa (HVALA IM ZA TO) ili nesto sam skuvati od svega toga svakako je izazov koji se ne propusta.
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
...ali cu svakako probati neki od vec postavljenih od strane vrijednih forumasa (HVALA IM ZA TO) ili nesto sam skuvati od svega toga. Svakako je izazov koji se ne propusta.
Nisam nameravao i ja da nudim "svoju" verziju. Mislio sam da se ne "trpam gde mi nije mesto". Međutim, predomislio sam se. Skoro svi nude bez nekih ilustracija. Kako čovek da zna kako i šta sve njegova verzija radi. Ja, zbog svoje navike, toliko sam slika postavio i opisivao, da svako može steći uvid o "mojoj" verziji. Bazirana je na instalacionom materijalu i sugestijama @nenadsenn , dopunjena saznanjima o mapchanger-u koji je razradio @marxista . Veličina je oko 580 MB. Mape su samo za Srbiju, HERE_2015.Q1 i Serbia_83_TomTom_2014.06. To nije mana. lako će svako dodati mapu koja mu treba. Mogu pomoći, iako mislim da nije neophodno. Svako je dosta naučio i moći će sam i bez "sufliranja" i mudrovanja sa strane. Inače, fajl za prekršajne kamere je onaj koji je postavio @nenadsenn. Njegov je i ux folder.
Sve se skine na komp, na telefonu je kreiran folder iGO_NextGen i u njega se ubaci sve sa linka. Tapne se na
iGO NextGen_9.19.1.484935+sys.apk i to je to.
Ukoliko je potrebna neka pomoć, to možemo i privatnim porukama. Da ne zamaramo ostale.
Verzija radi bez ikakvih problema na veoma slabom i tehnički skromnom telefonu Huawei Y300.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Evo da i ja kazem svoje iskustvo. Ukusi su razliciti, svi zele da pomognu i imaju neke svoje primedbe i predloge. Samim tim i verzije Igo-a se razlikuju od broja dodataka i potreba korisnika. Moja osnovna ideja je bila nadograditi modularnu verziju sa odredjenim dodacima, a izbacitii suvisne i nepotrebne opcije. Opet napominjem, sve je to stvar ukusa. Uz pomoc clanova @navigas, @marxista, @nenadsenn, uspeo sam da prilagodim Igo svojim potrebama i da razjasnim neke stvari koje su mi bile nepoznate. Jos jedno zahvalnost svim clanovima uz izvinjenje ako sam nekoga preskocio. Pozz.
 
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
620
Ovdje se po meni raspravlja o totalno nebitnim stvarima za navigaciju
jedina razlika između iGO_NextGen i igo primo je što prvi ima opciju korištenja fjw fajlova
Ako vam fjw nije potreban,i ne mislite ga koristiti ne znam zašto bi neko uopšte prelazio na iGO_NextGen
Meni fjw ne znači nešto posebno,tako da ću i dalje ostati na igo primo
Naravno da je ovo samo lično mišljenje
 
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Moje misljene je da je razlika ocigledna:
1. modernija verzija
2. napredniji interfejs
3. funkcionalnost i brzina
4. program kreira svoj sys.txt (prilagodjen svim rezolucijama i velicinama ekrana)
Mislim da ce Igo Primo polako otici u istoriju...
 
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
16
Да ли је могуће овај iGO_NextGen инсталирати на тел.који није рутован тј.поделити основу на интерној меморији а content остатак на СД картицу. Тако сам инсталирао iGO Primo и савршено ради.
 
Učlanjen(a)
23.05.2014
Poruka
266
hoćeš reći na veći dpi ide sve krupnije
ima limit

dpi480
na rezoluciju 960x540
dpi480-200.png


dpi160
na rezoluciju 960x540
dpi160-200.png

pozzz.
Vlad ., ja imam istu rezoluciju i neznam zasto kod mene ne radi dpi koji god da stavim ne reaguje
 
Natrag
Top