ISPOVEST: Kada sam s dečkom, imam osećaj da imam seks sa bratom!

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
66.907
S dečkom sam već pet godina, ali više me seksualno ne privlači. Čak i sama pomisao na seks s njim mi se gadi, objasnila je devojka psihoterapeutu




Prevelika bliskost između partnera može dovesti do problema u seksu, a tu teoriju najbolje potvrđuje i ispovest jedne devojke kojoj je pomisao s njenim dečkom postala vrlo odbojna.

“S dečkom sam već pet godina, ali više me seksualno ne privlači. Čak i sama pomisao na seks s njim mi se gadi. Zadnji put kada smo bili intimni sam pomislila da je to kao da imam seks sa sopstvenim bratom, a to mi je bilo vrlo uznemiravajuće. Ponekad imam depresivne epizode, ali ne znam da li je moja veza primarni razlog mog stresa ili je obratno”, napisala je devojka, koja se za pomoć obratila psihoterapeutkinji Pameli Stivenson Konoli.
Pamela je to objasnila preteranom bliskošću pa je rekla da njeno gađenje verovatno ima više veze s ljubavi nego s mržnjom.

foto:


“Kada par dođe do faze kada jako puno vremena provode zajedno i sve rade zajedno, poznaju se toliko da znaju uvek šta onaj drugi misli, tada može da pati njihov seksualni život”, objasnila je Stivenson Konoli i ponudila je rešenje.
“Problem se može ispravti tako da postignete veću individualnost u vezi. Provodeći vreme u aktivnostima bez partnera i u komunikaciji s drugima može znatno pomoći. Najbolji seks se događa između partnera koji su individue, ali imaju čvrstu vezu.”

(Guardian)


izvor : kurir.rs
 
Natrag
Top