iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
Dodatci za iGO_NexGen

Fajl zaspakujte i folder - ux - kopirajte umjesto postojeceg.
Dobit cete mnogo novih mogucnosti za podesavnje ali i izbor na mapi.

Kod:
http://www67.zippyshare.com/v/WNgyznCj/file.html

@nenadsenn sve radi super mada dosta sporije nego bez ovog, pokusavam skontat koji dio zeza. Radi ali uz dosta lagova nekad cekam po 3 4 sekunde da bira nesto dok bez ovih dodataka radi :) Moram ici jedan po jedan da vidim koji je problem. Radi li kod vas ONLINE SEARCH jer kod mene pise da nece ili nesto tipa not available for this region?? Je li to do licenci ili?
 
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
@LeoAndropov
Koliko sam ja informisan Srbija nije u sistemu online traffic (uglavnom zemlje zapadne evrope), a sto se tice novog ux foldera, tacno je da je sada odziv dosta sporiji (i do 2-3 sekunde). Treba proveriti sta je sve u funkciji, a resto obrisati da ne zauzima prostor i memoriju.
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
@marxista
Pod kojim imenom se prave folderi za here i tomtom mape da bi mogli da se menjaju iz programa? Da li licenca vazi i za poi i building (tomtom) i kako njihove foldere kreirati? Unapred zahvalan.
TT licenca vazi i za mape i za poi a building, barem landmarks za Srbiju dozvoljava kombinovanje i od Here 2015.1q mapa.
Na prvi deo pitanja ni sam ne znam odgovor jos uvek ...nije da nisam istrazivao ali eto ni sam nisam uspeo a menjao sam sve moguce nazive, sa i bez fajla map.ch ...cak sam zavirivao i u kod i tamo nalazio tacan naziv foldera ali nisam uspeo da pokrenem mapchanger. Sve sam ovo probavao samo sa pongovim skinom (onim gde se dodaje arhiva branding.zip) a posto ima naznaka da bi ipak za ovu radnju trebalo imati instaliran nextgen plugin gjautility nastavicu da pokusavam i to sa onim pristupom u dodavanju pluginova u ux folder ali tek kako budem nalazio vremena. Kad budem imao funkcionalno resenje svakako cu vam javiti (ako to do tada ne uradi neko drugi).

EDIT: usput, nadam se da staff nece zameriti, okacicu vam ovde link za tt2014.06 mape SFRJ. To radim zato sto ih je tesko naci a za druge aplikacije postoje svezije pa je taj link realno vazan samo za ovu temu:

EDIT_2: pronasao sam resenje za map changer ali ce mi trebati vladova saradnja pa cu vam posle dogovora s njim izloziti sta i kako.

EDIT_3: ...kad se naljutis onda stvarno krene ;) ...nasao sam jos jedan nacin i to prostiji, jos samo da prevedem par sitnica, podesim fontove i oblikujem paket pa cu uploadovati gotovo resenje.
A najjace od svega je sto sam usput pronasao resenje i za spustanje kucnih brojeva dole u ravan sa nazivom ulice i jos par sitnica. Pokusacu da malo editujem i ubacim onu sliku @LeoAndropov kao logobitmap ali cu ako me ne bude islo ipak radije uploadovati ovako kako je sad. I najvaznije od svega, aplikacija ovakva kakva je nije izgubila na odzivnosti. Trci i dalje. :)
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
@marxista ono slika bi bila nas zastitni znak, ono pravo balkanska. Ja sam pokusavao na starom i nisam uspio. Jest da nisam vican toliko kao vi...nadam se da ces uspjeti..nase nesto bas....

@nenadsenn

Kako da podesim da mi NG pretrazuje i NQ i TT POIs. Na IGO PRIMO bez problema je kada radim search trazio sve i NQ, TT I Custom, dok ovdje neće. I bez obzira na mpachangeru sto kliknem recimo TomTom on i dalje nakon restarta vidi NQ mape???

POI samo vidi NQ a imam ubačene i TOMTOM 2015 i mape i POIs
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
U spojleru je link za nextgen sa tomtom i here mapama SFRJ i celokupnim sadrzajem potrebnim za ostale zemlje Evrope. Izmena mapa je jako lepo i prosto implementirana, prisutna je i rasterska mapa Beograda koja radi. Koristen je defaultni skin uz nekoliko izmena koje smatram da su korisne ...testirao sam dugo pre nego sto sam uploadovao i intervencije definitivno nisu naudile odzivnosti aplikacije.

Nema potrebe ni za kakvim uputstvima sem toga da arhivu treba raspakovati i kopirati na INTERNU MEMORIJU, potom iz foldera "install" instalirati aplikaciju i prilozenim sys.txt-om zameniti onaj koji ce kreirati aplikacija tokom instalacije. Ako se desi da vam zvuk ne radi samo restartujte uredjaj i proradice.
Oni koji vec imaju instaliran nextgen treba da pre zapocinjanja instalacije pobrisu svoj device.nng iz ruta interne memorije, uklone postojeci nextgen folder i deinstaliraju aplikaciju. Prethodna recenica se odnosi na one koji nisu sigurni u sebe a oni drugi znaju kako mogu da postupe.

Umesto da kacim skrinsote malo kasnije cu snimiti i nabaciti klip na YT kako biste mogli da vidite kako to sve radi.

EDIT: ...U stvari nema razloga da se cimam oko klipa, evo Leo je probao i nema primedbi.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Albanija nije bila SFRJ republika a da si pazio na casu:
...prilozenim sys.txt-om zameniti onaj koji ce kreirati aplikacija tokom instalacije...
...onda ne bi morao da cackas nista u sys.txt ...pored toga sto je glonass vec ukljucen tamo u mom sys.txt ima jos korisnih stvari - tmc, rasterske mape, sredjen zvuk, povecan font za nazive ulica

...da, kao sto si mogao da vidis loadbitmap se vidi tokom instalacije al ga onda ubije default. Poigracu se jos sa time a ako i ne uspem uradicu ti barem za Primo, tamo je to pesma.
 
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
adac camping guide
de
Kod:
https://campingfuehrer.adac.de/home/index.php

eng
Kod:
http://media.adac.de/print-digital/camping/camping-english.html


EDIT: Koliko sam video ovde u NextGen nema korisničkih profila
možda sam obnevideo ali ja ih ne nađoh.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
@marxista :) a znam za Albaniju da nije bila ali dodao sam ovaj nas dio drzava pa zato nekako mi ide uz ove nase drzave.

A sorry tek sada vidjeh da si napisao ovo za sys jbg bilo 3:30 a.m evo ubacio sam radi i startni screen i pokazuje ga ali imam mali problema sa neki opcijama kao da mu rezolucija ne odg..mala preklapanja opcija...evo pogledaj na slikama. Ali sve radi...

Eto samo da sredimo ovaj loading screen jer vidis kako je kod mene i ove menije sto nisu bas prilagođeni rezoluciji..za NOTE 3 1920x1080



@vladcepesh vidi fakat i ja ne mogu naci...haha...
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top