Festival ekstremnih sportova "Winner of Belgrade"u subotu ispod Gazele

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.546
Festival ekstremnih sportova "Winner of Belgrade"u subotu ispod Gazele Video
BlicOnline
Festivala ekstremnih sportova "Winner of Belgrade" održaće se u subotu 29. avgusta na Savskom keju ispod mosta Gazela, sa gradske strane, sa početkom u 16 časova.



Na festivalu učestvuju domaći i inostrani profesionalni vozačia rolera, skejtborda i BMX-a.


"Winner of Belgrade ove godine donosi ulučni stil takmičenja, u kome će vozači izvoditi trikove na jednoj od svojih omiljenih gradskih lokacija za vožnju. S obzirom na to da Beograd važi za jedan od najboljih svetskih gradova za street (uličnu) vožnju, vozači rolera, BMX-a i skejta prvo će demonstrirati svoje veštine i najsvežije trikove u petak 28. avgusta na relaciji Trg Republike - Vukov Spomenik, i to će biti zagrevanje za spektakl planiran za subotu 29. avgusta ispod mosta Gazela", navodi se u saopštenju organizatora.

Zaljubljenici u ekstremne sportove ove godine po prvi put će imati priliku da pre glavnog takmičenja, od 24. do 28. avgusta, učestvuju u Instagram takmičenju za najbolji video klip u trajanju do 15 sekundi. Klip treba da bude snimljen na ulicama Beograda, i može da sadrži bilo koji vid street vožnje u skejtbordingu, rolerblejdingu i BMX-u.

Osim takmičenja na točkovima, posetioce Winner of Belgrade festivala na lokaciji ispod Gazele očekuje i muzički program, do sada najveći u Beogradu rap acapella battle, kao i after party – žurka u subotu 29. avgusta od 23 časa u klubu KPTM (Žorža Klemansoa 22)

Ulaz na festival ekstremnih sportova je besplatan, a zainteresovani mogu pronaći više informacija na Fejsbuk stranici Winner of Belgrade
 
Natrag
Top