Ovo je 7 načina na koji se seksamo, jedan je sigurno i vaš!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Ovo je 7 načina na koji se seksamo, jedan je sigurno i vaš!

Opušteno, to bi bio najbolji putokaz kada se upuštate u seks. Kako god ispalo, a najmanje je 7 varijanti dobrog seksa, bitno je da se vi i druga strana u svemu – dobro osećate.

RUkqKnO.jpg


1. Seks bez osećanja

Lakše izvodljivo muškarcima nego ženama. Oni su odgajani da je više i bolje, a one da je samo jedan onaj pravi. Potpuno pogrešno. Postoje milioni primera gde je upravo suprotno. Trendovi govore da muškarci danas traže ono nešto više. Moderni tipovi, nakon što su iskuslili ovaj seks bez obaveza, najčešće žale za “normalnim” curama.

Emocionalna isključenost tokom fizičke bliskosti za neke funkcioniše savršeno. Upravo im je ta formula najbolja za seks iz snova.

2. Seks s previše osećanja

Ona voli njega, on voli nju. Super funkcionišu kao par, ali kada dođe do kreveta, jednostavno zapinje. Mit je da muškarci, barem u početku veze, ne vole kada žena pokazuje previše osećanja tokom seksa. Šta god ko mislio o tome, u prvoj fazi veze ljubavnici zapravo ispituju jedan drugoga. Budući to danas ide relativno brzo, upoznali se, zabrijali, u krevetu završili i što sad? U vrtlogu ste i rađaju se emocije.

3. Kada sve dođe na svoje mesto

Telesno kompatibilni. Emotivno povezani. Raj.

4. Seks iz strasti

Neka luda situacija u kojoj ste se našli. Tipa, baš je to bilo u bazenu, pred kraj dana. Ne možeš da veruješ. Dogodilo se. Takve se stvari pamte, a pametni prijateljima ne prepričavaju.

5. Istraživanje

Ovo je zona zabranjenog seksa. Seks u troje, seks na javnim površinama, seks za koji bi drugi rekli da nije normalan. Mnogima je to okidač. Bilo kako bilo, dokle god je siguran seks - prolazi. Samo pripazite da kakav video ne procuri u javnosti.

6. Kad nema seksa, a dobro je

Crni biser. Retko se nalazi, ali postoji. Kažu ljudi da su ga doživeli. Tipa, stvarno se nisu poseksali, a oboje su posle ljubljenja i pipkanja bili u transu. Događa se.

7. Kad sreći nema kraja

Zarumeneo se. Izgubila se. Držite se, iz ovakvih se vođenja ljubavi rađaju se najbolji parovi.

Izvor: Vestionline
 
Natrag
Top