Saveti za seks na 40 u plusu

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.980
Saveti za seks na 40 u plusu

U tropskim danima teško je da naterate sebe da se pokrenete, kamoli da dodatno zagrejete atmosferu

28wQ8Lg.jpg


U tropskim danima teško je da naterate sebe da se pokrenete, kamoli da dodatno zagrejete atmosferu. Dodajte toj jednačini još jedno vrelo (bukvalno) i lepljivo biće, i rezultat je jasan - seks vam se ne mili.

Prema jednom istraživanju proizvođača kondoma, svaki treći Amerikanac odbija seks zbog vrućine, što je jedan ispitanik slikovito objasnio rečima: "Dok vrućine ne prođu, ne pipamo se".

Ako nemate klimu koja u ovom slučaju rešava problem, pomoći će vam led iz zamrzivača. Uključite kockice leda u predigru, stavite ga na određene delove tela partnera i rashladićete ga u sekundi. Birajte pozicije koje ne zahtevaju kontakt gornjim delom tela. Sada je pravo vreme za seks ispod tuša ili u bazenu ako ste srećnik da isti posedujete. Ako ste egzibicionista, možete probati i seks u prirodi, ali ne zaboravite sprej protiv komaraca.

I, ne plašite se znoja - nije prijatno kad se kupate u njemu i padaju vam kapljice sa partnerovog tela, ali ima on i dobre strane, budući da deluje kao afrodizijak, tvrde stručnjaci.

(Večernje Novosti)
 
Natrag
Top