Sve o POKERSTARSU

Član
Učlanjen(a)
24.11.2009
Poruka
72
Ovdje bi mogli da dijelimo pasworde za turnire,takodje me zanima kako je najlakse donit school pass

Niko ne igra na starsu?
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Nisam znao da si kockaros Jole, nisi spominjao to do sada, da se bavis tim unosnim poslom. Eto recimo ja planiram malo da pocnem da se kockam, bilo bi interesantno naci neki dobar softwer koji razvija nadprirodne mogucnosti, recimo gledanje kroz karte. Skoro sam gledo film [hl]Lock,Stock and two smoking barrels[/hl], lud film, onaj ugradio na telu neku spravicu gde mu kolega salje signal, a taj kolega, neki cela grmalj, sa skrivene kamere gleda karte od ovog magarca-naivaca... Kako mu se samo zavrte kuca kad izgubi onolike pare, koje uzgred nije ni imao.
Inace mislim da su svi aparati za kockanje namesteni i na netu i u kockarnici, tek kad se nakupi dovoljno zetona, program se odvazi da pocasti apulena malim jadcem. Uprkos mnogobrojnim filmovima koji propagiraju zaradu od kocke, u stvarnom zivotu nisam cuo za slucaj da je kockaros napravio kucu od kocke. S druge strane ...takodje nisam cuo za slucaj da vlasnik kladionice nema bar dve kuce, troja kola i par butika. Znaci glavno pitanje je biti, il ne biti... kockaros ili vlasnik kockarnice, je sad.
 
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.330
Salio sam se ponekad na aparatima da ubijem vreme(ili nekog za pare kad nestane).Vise sam voleo kafansku muziku.Bio sam Boem iz mladosti.provodio sam mnogo vremena po kafanama,a malo sam se i bavio tim
 
Član
Učlanjen(a)
24.11.2009
Poruka
72
Nista mi nema milije kad se neko zaleti sa AK a ja ga platim sa 3 5 i otresem ga.takodje uvijek cu otic all in nekom sa 22 na AK
 
Učlanjen(a)
02.06.2014
Poruka
18
ATC (any two cards) all-in uspeva kod SNG turnira jer se tamo igra van pozicije, pogotovu ako su u pitanju Hyper turniri sa PS-a. U bilo kojoj drugoj varijanti izgubićeš i kuću i ženu i auto i cipele i sledećih 20 godina plate... AK vs small pair je maltene "coin-flip" ali na PS-u moraš da vodiš računa o tome da oni, po pravilu, izbacuju "small stack"-ove da bi isti ponovo trošili pare. Ako si "big stack" to ili ATC all-in često uspeva baš zbog te njihove nameštaljke. Naravno, nije zagarantovano ali video sam to previše puta da bi upalo u standardnu raspodelu verovatnoće. Previše je tamo "bad beat"-ova za našu statističku realnost.
 
Natrag
Top