Šta radite dok čitate ovo?

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Igram se sa Makarenka mog, malog macora. Jednom kad me ne bude mrzelo, cu postavim na youtube snimak, da vidite kako sam ga dresirao, kako samo ripka.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ja pa u zivotu nisam mogo da odgledam teniski mec dva minuta, skoro da i ne znam sta onde moze da se vidi. Trenutno se razmisljam da pogledam uz pivo krkanje sa kecerima, u stvari razmisljam se kad bi neko napravio filmsku montazu sa kecerima politicarima. Uh sto volim kad vidim reportazu, politicar nesto zeznut, place i grca dok mu pauk odnosi kola ili zateko obiven mu stan i nestali mu snimci sa starletom u akciji.
Deco, a jel gledo neko skoro, njihove negodovstine preko ovog spijunskog programa, sto koristi web kamerice i digitalni televizori. Kaze se da je svakodnevni zivot Srpskog politicara, poseban slagvort medju undergraund fanovima, cak postoji i kladionica, ko kad vi recimo gledate Parove, tako ovi gledaju ove preko digitalne i klade se.
Jel zna neko podesavanja, znaci setings za digitalnu radar sistem, koji obuhvata i klozet, htedoh da napravim kladionicu berzu, o pustanju politickuih golubova, elem, ako nego zna tajna podesavanja za infra-radar digi kameru, to bi mi znacilo...zauvek zahfalan, vas Smiljan.
 
Natrag
Top