CoPilot live Premium Navigacija

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
Instalirao sam uspesno na nacin na koji je @navigas objasnio i koirsistim je vec mesec dana. A sada vidim na marketu da ima update. Pitanje je, sta ce se desiti ako uradim update preko marketa, dali ce se updejtira aplikacija ili cu nesto sjebat, pa cu morat opet da se J_bem sa instalacijom.
Ja sam davno izbrisao i ponovo instalirao 30. marta 2015. Upravo tada kada sam video da je izašla nova verzija. Ta verzija ima oznaku 9.6.2.880 (slika "CoPilot Version"). Međutim, nisam primetio ništa posebno novo u odnosu na verziju koju sam ranije malo testirao. Iako sada za karte Balkana stoji vrednost 341.1 MB, nisam primetio da je nešta dodato. Uostalom, i dalje nije ucrtan "Pupinov most" između Zemuna i Borče. Meni je to pokazatelj da li se nešto promenilo...
Večeras sam, zbog tvog posta, proverio. Selektovao sam stranicu "Moj CoPilot" (istoimena slika). U stavci "Novosti i dopune" sam imao 2 obaveštenja. Jedno je bilo da postoji apdejt za "Safety Camera Database". Drugo je bila neka ponuda da se nešto kupi. Preuzeo sam apdejt (slike "CoPilot 1" i "CoPilot 2"). Nažalost, sledeći ekran je bio kao na slici "CoPilot 3" i on je ostao sve dok nisam resetovao telefon. Sada aplikacija radi normalno. Kada kliknem na "Funkcije i nadogradnja" otvori se ekran (slika "CoPilot 4"). Kao što se vidi, štiklirano je "Lifetime Voice-Guided 3D Navigation..." i piše "Nema isteka". Ali, kada kliknem na ovo polje, dolazim do informacije "Kupite sa..." i piše $16.76. Ne znam zašto kaže da mogu da kupim, a opcije na slikama, kada se ekran (slika"CoPilot 5") skroluje, su mi već na raspolaganju.
Sve u svemu, ukoliko se nudi apdejt aplikacije i ako se dogodi da se aplikacija blokira (kao na slici "CoPilot 3"), nisam siguran da li će, posle reseta telefona, aplikacija raditi OK. Međutim, nije problem da deinstaliraš i ponovo instaliraš sa marketa. Podrazumevam da si zapamtio sa kojim mejlom i lozinkom si se registrovao kada si skifdao mapu i glas. Naravno, sada ne moraš ponovo prvo instalirati verziju CoPilot v9.4.0.144. To si već jednom odradio i registrovao se. Jedino može da ti oduzme malo vremena da ponovo napraviš download karte Balkana i našeg glasa. Druže, ti izaberi da li ti je potreban apdejt. Ako kreneš u tu "avanturu" (možda i neće biti nikakvih problema i ne mora se blokirati kao kod mene) napiši kako je prošlo.
Napomena. Kao što se vidi, "Active Traffic" mi je preostalo još samo 5 meseci, od 12 koliko daju. Iako, ni do sada ga nisam primetio, tj.koristio. Pitanje da li u Srbiji može. A to, samo 5 meseci, verovatno prepoznaju da se registrujem sa istom mejl adresom ili preko IMEI (označili su ga kao Serijski broj) koji je specijalni njihov, sa ciframa i slovima (slika Version), a ne originalni iz telefona. To se i poklapa, jer sam prvi put instalirao u avgustu prošle godine.
 

Prilozi

  • CoPilot Version.png
    CoPilot Version.png
    89,3 KB · Pregleda: 61
  • Moj CoPilot.png
    Moj CoPilot.png
    58,5 KB · Pregleda: 62
  • CoPilot 1.png
    CoPilot 1.png
    30,6 KB · Pregleda: 63
  • CoPilot 2.png
    CoPilot 2.png
    16,4 KB · Pregleda: 60
  • CoPilot 3.png
    CoPilot 3.png
    34,1 KB · Pregleda: 58
  • CoPilot 4.png
    CoPilot 4.png
    111,8 KB · Pregleda: 58
  • CoPilot 5.png
    CoPilot 5.png
    188,3 KB · Pregleda: 54
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
CoPilot GPS 9.6.2.933
root


CoPilot GPS 9.6.2.933 + Europe lic

If you installed a previous version of CoPilot use the same e-mail for a license
or
For rooted devices backup lic file and paste in new CoPilot
data/data/com.alk.copilot.mapviewer/files/licp9.dat

Install instructions
1. Uninstall previous version (if you have one installed)
2. Install the apk (Do not launch it!)
3. Use Lucky Patcher Remove Licence Verification using Auto Mode
4. Launch the app, login if you have previously created an account / register even with a fake email and enjoy!

Kod:
http://pastebin.com/rb2kB1b7
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
446
Meni je jutros Google play prodavnica ponudila apdejt za Copilot, na ovu verziju koju je Vlad okacio u prethodnom postu i ja je instalirao tako, sto bi se reklo, zvanicno, bas da vidim da li ce biti problema, posto sam na taj nacin pregazio verziju koju nisam bas kupio nego skinuo ovde :). Odmah sam pokrenuo aplikaciju, ne gaseci internet konekciju, otvorim ono "o aplikaciji" i jos uvek mi stoji registracija iz prosle verzije :), nije ponistena i nigde ne pise da sad koristim trial verziju. Prijatno se iznenadih :). Javljam za 7 dana ima li promene, al se nadam da nece biti problema.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.541
CoPilot је код мене отишао у ђубре. Бем ти навигацију у којој не можеш задати жељену дестинацију. Значи, јуче сам имао посла по граду и реко да пробам у пракси ову навигацију. Прво сам јој задао адресу на Канаревом брду, Вукасовићева улица а навигација ми нуди упорно Вука Караџића?! Ок, ајде да пробам другу адресу. Куцам Милана Ракића а добијам Краља Милана?!
Одмах је пало брисање и крај!

screenshot2015-07-10-07-.png
screenshot2015-07-10-07-.png
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
CoPilot је код мене отишао у ђубре. Бем ти навигацију у којој не можеш задати жељену дестинацију. Значи, јуче сам имао посла по граду и реко да пробам у пракси ову навигацију. Прво сам јој задао адресу на Канаревом брду, Вукасовићева улица а навигација ми нуди упорно Вука Караџића?! Ок, ајде да пробам другу адресу. Куцам Милана Ракића а добијам Краља Милана?!
Одмах је пало брисање и крај!
Druže, koristim CoPilot verziju 9.6.2.880. Neki moj princip je da dok mi jedna verzija navigacije radi OK, ne istaliram drugu sve dok ne saznam da se nešto značajno promenilo. Odavno sam odbacio preporuku "novo je bolje". Kod mene CoPilot korektno prihvata adresu i korektno postavlja lokaciju na mapi. Probao sam obe ulice koje si pomenuo. Brojeve sam izabrao po svom izboru.

CoPilot.jpg

Kao što vidiš, u ovoj verziji je sve normalno. Već ranije sam proverio za Vukasovićevu 69 da je na pravoj lokaciji.

Inače, Vukasovićeva 69 je, izgleda, "fatalna" za navigacije. Zbog nje sam poslao Sygic u "tri popodne", tri lepe PM...Ćerka me je čekala kod te adrese. Kanarevo malo i poznajem, ali ovo nisam mogao na netu da proverim gde je jer sam se vraćao iz grada. Uključim Sygic i poludim. Vrteo sam se, lutao, i tek kada su mi rekli da su oni došli koristeći "čuvenu" HERE :), promenim navigaciju i odmah pronađem. Oni "ne menjaju tim koji dobija". Čak me je mislim navigacija prvo odvela do Vukasovićeve 41 a to je 2 km udaljeno, blizu Doma Zdravlja na Kanarevom. Užas... Od tada, za ozbilno traženje Sygic više ne postoji. Samo za testiranje u "iščekivanju Godoa". A Godo, tj. normalan Sygic se neće nikada pojaviti. Nažalost. Kod kuće sam preturao po svim navigacijama i video da, možda, samo je još CoPIlot pronašao ovu "egzotičnu" adresu.

Nadam se da se ovo neće shvatiti kao moje još jedno protežiranje "one navigacije" sa kojom sam, verovatno, svima dosadio. Priča je bila samo uzgredna. Poenta je da je verzija 9.6.2.880 navigacije CoPilot korektno pronašla tražene adrese...

P.S.Kada su već adrese u pitanju, juče me malo razočarala Garmin Street Pilot. Doduše, vrlo malo, skoro beznačajno. Izgubio sam opkladu jer sam u njoj pokušao da postavim adresu na Novom Beogradu, Mihajla Pupina 165A (zgrada "Jugoagent")...Ona nema 165A već samo 165. Izjavim "nema šanse da u HERE postoji". Suvozač mi pokaže da HERE Maps ima baš tako ucrtane zgrade, 165A i 165B. Potpuno neobjašnjivo. Ista mapa je u pitanju, identičan tlocrt, jedino HERE ima upisan broj na "nacrtanoj" zgradi, a Garmin ne. Kako i zašto, ne znam...Međutim, sve ovo nije od suštinskog značaja. Jedino što je moja "profi" navigacija pobeđena od "amaterske"...

Pošto ne znam koju opciju da koristim, zamolio bih nekoga da mi objasni kako se postavlja slika koja se vidi u originalnoj veličini, i kada je član ulogovan, a i ako nije. Ja to radim sa ubacivanjem slike i izborom "puna slika" ili ostane samo mala, u prilogu.

EDIT 1
Pošto sam i ja na neki način kriv za lošu 9.6.2.957 verziju CoPilot, jer sam je ja preporučio, izvinjavam se drugaru @zx16. Ubuduće ću prvo sam instalirati, malo testirati, i tek onda izaći na forum. Jer ovako smo se već više puta "opekli" sa bagovitim Sygic verzijama. Ipak, to od navigacije CoPilot nisam očekivao...
 
Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.541
Ja сам имао инсталиран CoPilot GPS Europe 9.6.2.957. На крају сам му задао трећу дестинацију, Мештровићеву у Браће Јерковић, коју је потпуно игнорисао, није ми понудио ништа, никакву опцију?
Жешћи шит!

screenshot2015-07-10-14-.png
 
Učlanjen(a)
09.09.2014
Poruka
39
kod mene je takodje instalirana verzija CoPilot GPS Europe 9.6.2.957, ali nema nikakvih problema oko zadavanja destinacija, trazene ulice uredno pokaze i izrutira
Screenshot_2015-07-10-19-23-57.png Screenshot_2015-07-10-19-24-40.png Screenshot_2015-07-10-19-25-27.png
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.541
Боже...
Сад је касно, обрисао сам навигацију па не могу да видим зашто ми је правила такве глупости.
Не могу да се сетим одакле сам је скинуоали је постављена од браонпса, значи иста као и овде што је постављена. Такође, не верујем да има везе са хардвером и софтвером телефона?
Ако ме не буде мрзело, пробаћу је опет неком приликом.
 
Natrag
Top