HERE WeGo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
916
Da tako je i meni je ponuđena nadogradnja koju sam napravio i sve radi uredno i korektno.
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
"Blackbox" snimak u navigaciji HERE Maps

Naravno, ova navigacija nema opciju kojom se navigaciji Sygic diči. Međutim, može se improvizovati. Zahvaljujući osobini HERE navigacije da, ukoliko se ne isključi, već samo izađe iz aplikacije, moguće je aktivirati kameru mobilnog telefona a navođenje će raditi u pozadini. Evo primera :


"Prvomajski uranak". Beograd, Košutnjak ("Hajdučka česma"). "Blackbox" snimak uz android navigaciju HERE Maps !

Inače, Blackbox opcija Sygic navigacije je dosta nepouzdana. Prvo, nikada se ne zna da li se nešto zaista snimilo, tj. upamtilo. Više puta mi se desilo da sam uključio i kasnije vidim da snimka nigde nema. Drugo, i dalje se Sygic snimak "secka" na delove od 1 min. Kao i kod ove improvizacije, ni u Sygic snimku se, najčešće, ne vide GPS parametri, brzina i sl...Zato je ova "hibridna" opcija snimanja uz korišćenje HERE Maps navigacije pouzdanija. Vozač sam upravlja uključenjem i isključenjem video snimanja. Za sve vreme navigacija ga uredno vodi i glasom obaveštava. Takođe, prisutno je i zvučno upozorenje o prekoračenju brzine...
 
Član
Učlanjen(a)
24.04.2009
Poruka
1
Moze mala pomoc?
instalirao sam Here sa play stare i nikako nece da moi skine mape stalno mi izbauje gresku??
Zna li neko o cemu se radi?
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
Moze mala pomoc?
Instalirao sam Here sa play store i nikako nece da mi skine mape. Stalno mi izbacuje gresku??
Zna li neko o cemu se radi?
Napiši koja greška je u pitanju. Najbolje je da, kada se ispiše ta greška, napraviš screenshot i dodaš tvom pitanju.
Ovako možemo samo da nagađamo. Možda nisi deštiklirao "Use app offline". Moraš ukloniti iz kvadratića da bi koristio aplikaciju online. To je jedna mogućnost. Ali, pošto te aplikacija pita da li želiš da pređeš u online režim, možemo ovo odbaciti. Ostaje najčešći problem : da ti aplikacija pogrešno javlja da nema dovoljno memorije, "Nedostaje memorija...". Ovo se rešava oslobađanjem memorije u primarnoj memoriji, tamo gde ti je instalirana aplikacija HERE Maps. Nekada je dovoljno samo restartovati telefon (običan restart, ne fabrički) pa da aplikacija "zaključi" da ipak ima dovoljno memorijskog prostora.
Dakle, napiši i, ako možeš, dodaj tvom pitanju skrinšot te greške. Slika najbolje "objašnjava". Napiši koji telefon koristiš i koja je verzija androida. Možda neko drugi koristi isti model telefona i može pomoći.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
HERE Maps navigacija - apdejt mape Srbije (jun 2015.)

Veličina mape Srbije je sa 237.4 MB povećana na 240.7 MB. Pošto su verovatno u pitanju manje i neprimetne promene, evo slike na kojoj se možemo uveriti da je mapa Srbije zaista izmenjena. Radi se o dvema ulicama u Beogradu. Prve dve slike pokazuju da je i HERE navigacija konačno ucrtala ispravan smer Bregalničke ulice, iz smera ulice Vojislava Ilića. Druge dve slike pokazuju da je sada na mapi, umesto starog naziva Kumodraška ulica, ispravan naziv Bulevar Peka Dapčevića. Verovatno ima još dosta sličnih promena. Nadam se da nije samo mapa Beograda apdejtovana.

HERE upd S.jpg

Priložio sam i slike (Bregalnicka 10 i Bregalnicka 11) kada sam u oktobru prošle godine, koristeći Nokia nalog, ukazao na pogrešan smer Bregalničke ulice na Lionu. Naravno, ne smatram da sam baš ja zaslužan za korektno ucrtan smer. Ipak, možda će još neko hteti da upozori na neku neispravnost HERE mape. Potrebno je otvoriti nalog i koristeći opciju "Map creator" naglasiti šta bi trebalo na mapi promeniti. U svakom slučaju, pohvala timu HERE Maps na korektnom odnosu prema korisnicima njihove navigacije. Još jedan razlog zbog čega smatram da je ovo najozbiljnija android navigacija. Po mom mišljenju, najbolja...
 

Prilozi

  • Serbia 237.4 MB.jpg
    Serbia 237.4 MB.jpg
    21,3 KB · Pregleda: 27
  • Serbia 240.7 MB.jpg
    Serbia 240.7 MB.jpg
    20,4 KB · Pregleda: 27
  • Bregalnicka 10.jpg
    Bregalnicka 10.jpg
    181,7 KB · Pregleda: 26
  • Bregalnicka 11.jpg
    Bregalnicka 11.jpg
    303,4 KB · Pregleda: 27
Natrag
Top