Od drugarice do devojke

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Od drugarice do devojke

Ukoliko vam se sviđa devojka koja vam kaže da želi da bude samo prijateljica, distancirajte se, ne trčite na svaki njen poziv i pustite je da oseti kako izgleda kada niste tu

9Ba8I9O.jpg


UPOZNALI ste devojku koja vam se zaista sviđa, izlazite, razgovarate, smejete se zajedno, ali i dalje se ništa ne dešava? U trenutku kad prikupite hrabrost da kažete ili pokažete da želite nešto više od druženja, dobijate "šamar" u vidu rečenice: "Ja bih da budemo samo prijatelji". Istraživanja pokazuju da se gotovo svaki muškarac bar jednom u životu našao u ovoj situaciji, ali ma koliko da ste razočarani, ne očajavajte, ovo ne mora da bude kraj.

Stručnjaci za veze savetuju da prvo uradite ono što će vam verovatno biti nelogično, ali provereno deluje - distancirajte se od nje. Ne trčite na svaki njen poziv, ne ugađajte joj u želji da konačno shvati koliko ste divni, pustite je da oseti kako je kad niste tu.

Izlazite sa drugim devojkama, flertujte, pa ćete možda probuditi takmičarski duh kod vaše drugarice. Ponekad budite zamišljeni i misteriozni, jer je dokazano da su tajanstveni ljudi privlačniji. Tek onda, stavite joj do znanja da i dalje želite da vam bude devojka. Ako vas ponovo odbije, sa izgovorima poput "ne bih da pokvarim prijateljstvo", izbacite je iz glave pre nego što zaglibite još dublje.

Izvor: Novosti
 
Natrag
Top