Националистичка тематика!

Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879
ДОБРО ИХ ЗАПАМТИТЕ...
Погледајте биографије оних који су позвали Тачија у Београд!

Српски сабор Заветници поново упозорава јавност да се иза најављене посете ратног злочинца Хашима Тачија Београду крије намера западних центара моћи да што пре заокруже процес српског признавања лажне државе Косово. На ту чињеницу указују и најновији захтеви ЕУ да се Тачију обезбеди гостопримство на највишем државном нивоу уз стриктно поштовање одредаба антиуставног Бриселског споразума.

Своју политику кршења српског суверенитета и територијалног интегритета Запад овога пута спроводи кроз своје стипендисте у самој Србији, тачније кроз “Омладински одбор за образовање”, чији главни финансијери су управо америчка и британска амбасада. Таквим деловањем се на најгрубљи могући начин подрива уставни поредак Републике Србије и деградира њен национални суверенитет, a ионако нестабилнa ситуацијa у Србији додатно погоршава у циљу стварања климе за прављење “српског пролећа”. Крајња намера свега тога је да се у дубоко подељеној и дестабилизованој Србији НАТО уведе као гарант стабилности и мира, а заправо да се изврши и коначна окупација наше државе.

Српски сабор Заветници захтева од надлежних органа Републике Србије да предузму све адекватне мере како би се под хитно забранило даље антиуставно деловање “Омладинског одбора за образовање” и предлаже усвајање закона по узору на Руску Федерацију којим би се све сличне активности окарактерисале као недозвољене, а њихови извођачи прогласили за стране агенте и адекватно санкционисали.

На следећим сликама, преузетим директно са званичног сајта “Омладинског одбора за образовање”, можете видети кратке биографије представника невладине организације која је упутила позив једном од највећих злочинаца данашњице, Хашиму Тачију, да у Београду учествује на конференцији о ЕУ интеграцијама Западног Балкана.



Наим Лео Бешири, некадашњи студент ФПН-а у Београду, активан члан антисрпског Хелсиншког комитета за људска права. Као програмски координатор у центру за Евроатлантске студије проучавао је специфике кршења људских права припадника Војске Републике Србије. Током својих студија добио је мноштво страних стипендија, укључујући стипедније Универзитета у Ослу, европског института за отворено друштво и стипендију француске Владе. Тренутно обавља функцију извршног директора Омладинског одбора за образовање.



Тибор Молдвај, некадашњи студент ФПН-а у Београду. координатор у оквиру “Припремног предшколског програма за ромску децу” са циљем њихове лакше друштвене инклузије у систем српског основног образовања. Као члан разних НВО интересује се првенствено за реформе у јавној администрацији и за даље евроинтеграције Републике Србије. Добитник је стипендије Европског покрета у Србији. Тренутно обавља функцију председника одељења за људска права у оквиру Омладинског одбора за образовање.



Невена Бувач, рођена у Београду, бивша новинарка дневног листа “24 сата”. Као асистент учествовала је у програму ефикаснијег укључивања ромске деце у школски образовни систем Србије. Тренутно обавља функцију председавајуће Омладинског одбора за образовање.





Неда Живановић, рођена у Београду, студент докторског смера “Међународне и европске студије” на ФПН. Учествовала је у организовању многих семинара на тему људских и мањинских права у координацији са мисијом ОЕБС у Републици Србији. Тренутно обавља функцију програмског координатора Омладинског одбора за образовање.



Јована Радовановић, рођена у Београду, студент италијанског и француског језика на Филолошком факултету. Више пута је активно учествовала у програмима симулације рада органа ЕУ и ОУН. Тренутно је чланица Европског студентског форума, а као заговорник неформалних облика образовања промовише потребу по што већем учешћу младих у деловању разних НВО.



Јелена Брашанац, студент мастер студија на Факултету за биологију у Београду. Учесница разних семинара о сарадњи између држава Западног Балкана и институција ЕУ. Заговорник је сарадње и помирења између балканских народа и процеса што бржих евроинтеграција држава Западног Балкана.



Горан Новковић, рођен у Книну, тренутно студент треће године арапског језика на Филолошком факултету у Београду. Током својих студија учествовао је у раду многих невладиних организација, а тренутно је члан Комитета за међународну сарадњу Филолошког факултета.



Јелена Илић, рођена у Нишу, тренутно студент последње године Правног факултета у том граду. Током студија учествовала је на разним семинарима и међународним конференцијама у организацији ОЕБС-а и ЕУ. У 2012. години провела је шест месеци на студентској пракси у САД. Заговорник је поштовања људских права и родне равноправности.

Информативна служба Српског сабора Заветници

 
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879
Свети новомученик Вукашин из Клепаца (Јасеновац 1943)
Ту је јануара 1943. г. погубљен од усташког кољача Жила Фригановића, који видећи Вукашина, постаријег сељака, како спокојна лица и с неким недокучивим миром посматра страшно клаље своје православие сабраће. Доведе га прекореда пред ископану јаму где су клали и бацали невине жртве и, решен да му разбије тај мир и спокојство, затражи од њега да викне «Живио Павелић», па како он ништа није одговарао него је само мирио и спокојно ћутао, убица му је ножем секао једно по једно ухо и нос. Када му је мучитељ запретио да ће му и срце из груди извадити, ако не викне похвалу Павелићу (који је иначе тада спроводио страховит прогон и затирање православних Срба свуда у Хрватској и бившој Босни и Херцеговини); блажени Мученик Вукашин је, мирно погледавши у мучитеља и кроз њега у Божју неизмерносг, полако и разговетно рекао: «Ради ти, дијете, свој посао!» Овај одговор и небески мир на лицу Светог Новомученика разбеснео је убицу, па му је у бесу ископао очи, исекао срце, преклао му грло од уха до уха и онда га ногама сјурио у јаму. Потом је убица полудео и ово све испричао у болници доктору Неду Зец, који је ово доцније и записао.
11141198_1022532137757602_112732438956676323_n.jpg
 
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879
Злочин у Сребреници извели ЦИА и МИ6, а не Младић?!

Мајор Т. Д. је спреман да сведочи на суђењу Ратку Младићу и осталим оптуженима и докаже да су припадници француске ДРМ, која је била под контролом ЦИА и МИ6, убили више од 4.500 људи

Мајору француске војно-обавештајне службе ДРМ Т. Д. који тврди да поседује доказе о догађајима у Сребреници и о томе да је масакр невиних људи организован од стране ЦИА, МИ6 и француске ДРМ одобрен је политички азил у Белорусији.

Министарство унутрашњих послова у Минску, 28. јуна 2012. године, одељење за странце Белорусије, одобрило је политички азил мајору Т. Д. француске војно-обавештајне службе.

Одмах је у јавност саопштено да је са собом донео доказе о догађајима у Сребреници и о томе да је масакр невиних људи организован од стране ЦИА, МИ6 и француске ДРМ, а преко паравојних формација које су биле директно под њиховом контролом, док Војска Републике Српске и Ратко Младић над њима није имао никакву контролу, нити било ко из Главног Штаба ВРС.

У јединици су били професионални плаћеници, који су регрутовани од стране ових служби, а Т. Д. је предочио и комплетне спискове људи из те јединице, зване “Шкорпиони”, као и писане наредбе, које су даване команданту ове јединице.

Мајор Т. Д. је спреман да сведочи на суђењу Ратку Младићу и осталима оптуженим за злочин у Сребреници пре седамнаест година и докаже да су припадници те јединице, која је била под контролом ЦИА и МИ6, убили више од 4.500 људи.

Постојао је план, ако ВРС покуша да спречи овај масакр, да се изврши атентат на самог генерала Младића, чак се и наводи име особе, која је била у непосредном Младићевом окружењу и која је то требала урадити.

Каже да остали погинули, до око 6.000 људи, јесу они који су пробали да се под борбом пробију до Муслиманске територије и они јесу страдали у сукобима са јединицама ВРС.

Насер Орић и сви команданти Армије БИХ у том делу источне Босне су били под сталном контролом ових обавештајних служби.

Он поседује документа, око 70 Орићевих извештаја достављених оперативцима ДРМ и узвратних наређења и упутстава, а холандски батаљон који је био стациониран у Сребреници, унапред је упозорен да ништа не предузима, што су они и урадили.

Према тврдњама мајора Т. Д. који је у оно време био поручник и део групе у ДРМ (француска војно-обавештајна служба) задужене за Босну, овакав његов поступак нема за циљ да заштити генерала Младића нити било кога из ВРС, већ да мајкама, сестрама и породицама у Сребреници каже истину о томе, ко је и зашто побио њихове најмилије и да није могао даље да живи са тим теретом на себи.

Извор: Вестинет.рс
 
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879
У Скупштини Србије званичници тзв. државе Косово

%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8.jpg


На одржавању 88. семинара између представника Парламентарне скупштине НАТО пакта и народних посланика у Народној Скупштини Републике Србије присустовали су званичници самопроглашене државе Косово, Зенун Пајазити и Ненад Рашић. Пајазити обавља функцију тзв. министра унутрашњих послова Косова и лидер је Демократске странке Косова, а Рашић се налази на челу Прогресивне демократке партије и посланик је у тзв. скупштини Косова.
__________________

ИЗДАЛИ СУ СВЕТУ ЗЕМЉУ,ИЗДАЋЕ И ВАС.
 
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879
Открили ужас који нам се спрема: Ротшилди јавно најавили атомску катастрофу и остале пошасти у 2015.
Вашинтон – Невероватно окултна симболика коју је представила обитељ Ротшилд читавом свету!

Иначе се заиста неби посветили текст насловници неког магазина али овај пута то не можемо заобићи, јер ипак ријеч је о Д Економисту, најјачем светском економском магазину чија је циљана публика заправо светска елита. Д Економист је у власништву мрачне хазарске обитељи Ротшилд и малим делом у власништву такође хазарског Жидова Johna Micklethwaita који је уједно и главни уредник магазина, стога је његова важност на светској сцени изузетна. Они тачно знају с ким комуницирају преко свог магазина и то је заправо оно што је у овој причи страшно. Ови људи заједно суделују у тајновитој Билдерберг скупини и на тајним састанцима ове елите, људи из свих друштвено- политичких сфера у строгој тајности расправљају о будућности света. Резултат тих састанака је одувек потпуна тајна, јер ти људи кроје догађаје, ти људи кроје нашу стварност. Стога се слободно може речи како људи који раде у Екоминсту знају оно што свет не зна. Из тог разлога, предвиђања Ротшилдова магазина за 2015. годину су поприлично застрашујућа.

Наиме, на суровој и мрачној али и подоста загонетној насловници Економиста објављени су политчари, људи из поп културе али и догађаји који ће обележити 2015. годину. Но, оно што је најважније објављени су и неки цртежи који симболично алудирају на дневни ред елите данас који можемо очекивати до краја године.

Погледајте насловницу

economist.jpg


На први поглед сваки човек види Обаму, Путина, рагби на шалици и најаву за Спидерман – нови филм, но ако мало дубље погледамо ову илустрацију видећемо мноштво узнемирујућих елемената. Ми ћемо покушати анализирати само неке.

Два лица света

svijet1.jpg


Симболично али страшно приказан свет показује нам оно што ће се догодити. Лице окренуто према западу стоичко је и тупо, док лице окренуто према истоку бесни. Је ли елита свету за 2015. годину обзнанила коначан раскол истока и запада? Оно што је заиста алармантно је врло реалан приказ атомске експлозије а коју су симболично сместили одмах испод источне стране. Је ли могуће да је Ротшилд обитељ целом свету дала до знања да ће 2015. доћи до атомског рата и да сви о томе ћуте. Не заборавите, они знају оно што свет не зна!

atomska2.jpg


Оно што је на овој насловници занимљиво је и начин на који они (елита) проматрају свет. Ако боље погледате насловници, примети ћете да су нека лица на насловници у боји а нека су црно-бла. Међу онима који су у црном – белој боји су; , Путин, Меркел, Обама, Хиларy Клинтон и Давид Камерона. Међу онима у боји су Давид Блаине, млада и случајни момак који носи опрему виртуалне стварности. Лагана компилација тих података открива да су они у црно-белој боји, дио елите (укључујући и човека из ИСИС- који ради за њих) и оне у боји који су “извана” елитне скупине. Обратите пажњу и на масонску симболику Ангеле Меркел која заисгурно није случајно постављена на овој насловници. А ако је веровати да су црно-бели елита онда је јасно што су жељели показати; Путин је заједно с њима и сви заједно раде на истом пројекту црно-белог света, Новог светског поретка.

Још један узнемирујући детаљ је присутност “Ловца на штакоре из Хамелина”, а реч је о прастарој немачкој легенди о ловцу на штакоре који је флаутом мамио дјцу к себи. Овај фолклорни лик датира из Средњег века а представљао је кугу, масовну смрт или катастрофу. Занимљиво је како и на плакату он свира одмах изнад илустрације маленог дечака.

flauta.jpg


flautaa.jpg


Испред Путина насликан је мали хеликоптер на којем је симболично исписано “Цроп-о-дуст”. За оне који не знају реч је о појму који се користи за запрашивање усева инсектицидима и пестицидима а оно што је још боље испод хеликоптера насликан је дечак који једе “плод” усева.

avion1.jpg


Да ли елита јавности и овим путем рекла истину. Ви једете отровну храну!

djecak.jpg


Идемо даље. Један од узнемирујућих симбола је и дух који држи у рукама новине с насловом “Холидаy”. Ово се може протумачити свакако. Је ли обитељ Ротшилд желела поручити да ће у 2015 дух, односно духовност нестати, отићи на неко време или су пак хтели рећи да “празници” од њихове владавине крећу тек када “дух” напусти тело, или ће пак људи бити сиромашни толико да ће тек у духу наћи одмор, за празнике неће имати. Но, можда су нас желели споменути свих несрећа попут оних с Германвингсом гдје су луди умрли док су ишли на одмор.

duh2.jpg


Уз мноштво прикривених детаља ту је и она најстрашнија која открива све они што нам се спрема, а реч је о љутој корњачи која је заправо симбол моћне организације под називом Фабиан Социетy а која више од једног столећа мукотрпно ради на стварању једне светске владе односно Новог светског поретка.

korni.jpg


Лого друштва



Фабиан Социетy – је врло старо и изузетно моћно друштво пореклом из Енглеске 1884. године, основано с циљем формирања јединствене, глобалне социјалистичке државе. Они су добили своје име од римског генерала Фабиуса, који је користио помно планиране стратегије којим је изнимно полако, малим корацима а да нико не зна о чему се ради извшавао своје циљеве против непријатеља како би напослијетку добили победу, односно оно што су си замислили. “Фабиан Социјализам” користи поступне промене током дугог временског раздобља које се полако претварају у замишљено стање помоћу манипулирања јавности и психологије јавности. То је у бити социјализам, али кришом. Њихов међународни знак је љута корњача а њихова идеја је оно чему данас сведочимо. Са свих страна малим “корњача” корацима та елита која нам се сме с овог плаката кроји свет по својој вољи и све у сврху новог социјалистичког друштва и једне светске владе. Веровали или не, то нисмо рекли ми него Економист, само треба отворити очи.

На насловници Ротшилдова магазина може се наћи још мноштво окултне симболике коју су представили читавом свету као и план за ову годину који ће по свему судећи бити кључна година у којој ће осим рата никнути читаво једно ново глобалистичко и централизирано друштво, без душе и како се чини с пуно крви.

Зринка. К. / Дневно.хр

 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top