Oralni seks: Šest velikih zabluda

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Oralni seks: Šest velikih zabluda

Ovo treba da znate o (još malo pa) najboljoj vrsti seksa.

sXwQOV0.jpg


U oralnom seksu uživaju skoro svi. Ako imate predrasude, pa ne želite ni da probate, propuštate mnogo. Ako ste probali i ne uživate, i to je ok, ali bar znate kako je i znate da vam se ne dopada. Ipak, i oni koji oralni seks doživljavaju kao nešto najprirodnije na svetu i sastavni deo zdravog seksualnog života, ponekad imaju nedoumice. Evo najčešćih mitova u vezi sa oralnim seksom:

"Može biti suviše 'vlažno'."

Istina: Svaki muškarac ima određene preferencije u pogledu stepena "vlažnosti" tokom oralnog seksa, ali nemojte se uzbuđivati čak i ako imate utisak da balavite preko svake mere. To je upravo razlog zbog kojeg je osećaj tako dobar. Samo se opustite. Jedina pogrešna stvar koju možete da uradite je da prestanete da radite to što radite da biste se izvinili zbog "viška" pljuvačke.

"Što više penisa uzmete u usta - to bolje."

Istina: I ovde sve zavisi od sklonosti muškarca kojeg volite, i vašeg osećaja. Najosetljivija tačka penisa je frenulum, mala zona sa donje strane, tik ispod glansa. Dakle, nema potrebe da se opterećujete "dubinom" pristupa, pošto je sve što vam je potrebno nadohvat jezika. Za dobar oralni seks, najvažnija je stimulacija te zone. Obično dobre "rezultate" daje dodirivanje donjom stranom jezika, pošto je tu tekstura drugačija, meka i svilenkasta, a sličan efekat možete postići i ako frenulum dodirujete bradavicom, naročito ako je vaš partner od onih muškaraca koji između guze i grudi "biraju" - grudi. Osim toga, efekat "dubine" možete da postignete i ako koristite šaku. Savijte šaku tako da formirate "O", neka se nastavlja tamo gde se usne završavaju, i eto iluzije da ga uzimate celog.

"Oralni seks je u vezi sa penisom, ne i sa testisima."

Istina: Reći da testisi nisu važni je u rangu pretpostavke da muškarac ne mora da obrati pažnju na grudi žene tokom seksa. Potpuno pogrešno, dakle. Kad ste već na kolenima, spustite se malo niže...

"Svaki muškarac želi da se oralni seks završi ejakulacijom u partnerkina usta."

Istina: Pristojan muškarac će vam staviti do znanja šta se sprema pre nego što doživi orgazam. Da li će vam ejakulirati u usta ili u šaku, na lice, po grudima... treba da odlučite vi, u zavisnosti od toga šta vam je najprijatnije.

"Polne bolesti se ne prenose oralnim seksom."

Istina: Većina polnih bolesti može se preneti oralnim seksom, kao i vaginalnim i analnim uostalom. Siguran seks je najpametnije rešenje, koja god vrsta seksa da je u pitanju. Šta mislite, zašto se neko mučio da izmisli sve one kondome sa različitim ukusima?

"Bezbednije je 'izbaciti' nego progutati."

Istina: Ne, jedino što je bezbedno je korišćenje kondoma.

(MONDO)
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Istina: Ne, jedino što je bezbedno je korišćenje kondoma.?

E ovo ću baš da probam, baš me zanima kako je to s kondomom. Možda da ipak uzmem onaj sa okusom jagode, a ko će joj vjerovat kad voli jagode. :D
 
Natrag
Top