Haljinu uskladite sa oblinama

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Haljinu uskladite sa oblinama

Ovaj ženstveni komad odeće istaći će sve vaše kvalitete, ako znate da odaberete pravi model, ali i pokazati svima da ste dama od stila

LjJBQOb.jpg


BILO da idete na posao, u provod sa drugaricama ili na piće sa dečkom - obucite haljinu! Ovaj ženstveni komad odeće istaći će sve vaše kvalitete, ako znate da odaberete pravi model, ali i pokazati svima da ste dama od stila.

Da biste izgledale šik i doterano, kupite haljinu u stilu 60-ih, sa cvetnim dezenom koji je ove sezone apsolutni hit. Ovakav model ističe struk, grudi, ramena i otkriva listove na nogama, a prikriva "pomorandžinu koru" na butinama i jake bokove. Devojke koje su građene poput kruške bi trebalo da nose ovakve modele, tvrde stilisti.

Najlakše je damama kojima je telo savršeno, poput peščanog sata. One mogu da obuku sve i da im stoji besprekorno, zato je za njih idealna čipkana haljina pripijena uz telo, sa dubokim šlicem, naročito ako žure svom dragom u zagrljaj. U modi su i haljine bez rukava, tik ispod kolena, kao i one sa dubokim dekolteom, u prugastom ili crno-belom karo dezenu.

Haljina A kroja, malo iznad kolena, sa rukavima koji sežu do laktova ili samo prikrivaju ramena, idealna je za devojke sa naglašenim grudima koje su građene poput jabuke. U njoj će vaše noge doći do izražaja, naravno i grudi, a sakrićete jaka ramena i široka leđa. Ovaj model je dobar izbor i za kancelariju, kao i poslovne sastanke.

(Večernje novosti)
 
Natrag
Top