One otkrivaju: Kako zaista izgleda ženski orgazam?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
One otkrivaju: Kako zaista izgleda ženski orgazam?

Jako je nezgodno objasniti nekome kako se osećate tokom orgazma. I dok svi mogu da se slože da je u pitanju neverovatan osećaj, pronalaženje reči koje bi ga opisale je potpuno druga priča. Međutim, ove hrabre devojke su odlučile da probaju upravo to.

A0zKpXn.jpg

Kijanje, skok padobranom, vreo lonac vode... Da li se slažete?

Da li je orgazam isti kod svake devojke? Da li se razlikuje od muškog? S obzirom na to da žene imaju skoro duplo više nerava u klitorisu nego muškarci na vrhu penisa, sa sigurnošću možemo da pretpostavimo da žene više uživaju.

Sajt “YourTango“ pitao je 5 devojaka da do detalja opišu kako se osećaju tokom orgazma i kako on njima izgleda.

Evo šta su imale da kažu:

1. Krenuli ste da kinete, ali je sve ostalo u nosu
"Teško je opisati, ali ako moram, rekla bih da je slično onom osećaju koji imate kada krenete da kijete ali se ništa ne desi i ceo osećaj vam ostane u nosu - ceo prokleti dan, i onda kada se najmanje nadate - kinete, i svaki delić tela vam daje fantastičan osećaj. To je otprilike to, samo što se sve dešava u vagini."

2. Vreo lonac vode
"Osećaj je sličan velikom broju mehurića kada voda provri. Sve počinje polako, možda se pojavi po koji glasan zvuk koji možete da pomešate sa orgazmom, ali kada krene da vri, nema zaustavljanja i dvojbe o čemu se tačno radi."

3. Slobodan pad
"Imate osećaj kao da vam je neko bacio vaginu sa stene i ona se sekundu nalazi u slobodnom padu pre nego što padne na trampolinu."

4. Nagrada
"U pitanju je osećaj oslobađanja, ali najboljeg oslobađanja na svetu. Deo zabave jeste i sve ono šta se dešava pre samog orgazma. Znate da dolazi i želite da stignete do tog fenomenalnog kraja, ali isto tako želite i da odugovlačite i zadirkujete sebe pošto i svo to nagomilavanje pre orgazma pruža dobar osećaj. I onda, na samom kraju, više ne možete da izdržite i svaki deo tela u isto vreme pruža osećaj tuposti i života. Noge umeju da mi se tresu toliko bez kontrole da ponekada počnem da se smejem. Osećam se kao da sam dobila nagradu i da mi samo preostaje da se smešim i osećam zaista ponosno."

5. Skok padobranom
"Za mene je osećaj koji prethodi orgazmu poput trenutka pre nego što skočite iz aviona. Srce vam bije jer ne znate šta vas čeka, a onda se desi veliki trenutak i osećate se kao da lebdite."

Izvor: 24sata.rs
 
Natrag
Top