iGO Primo NextGen Mape

Učlanjen(a)
30.05.2010
Poruka
2
Ekipa HEEEELP
Potrebna mi je Hitno mapa Bangladesh-a ili South Asia za iGo!!
Prijatelj mi sutra putuje i pored svog cackanja po netu nismo uspeli da nadjemo
 
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
32
Legalno se za sada do Here mapa za android može doći instaliranjem Here navigacije. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=en
Nakon besplatne registracije mogu da se skinu ofline mape. Mape su koliko sam mogao da uporedim identične sa onim za IGO ali nemaju fbl ekstenziju pa se ne mogu ubaciti u IGO. Navigacija je u beta fazi. Nije (ili ja nisam otkrio) moguće ubacivati međuodredišta već samo početnu i krajnju tačku putovanja.
 
Učlanjen(a)
30.05.2010
Poruka
2
Hvala na brzim odgovorima
Znaci ne postoji Bangladesh mapa za iGO :( A kako se pokazala Here navigacija u odnosu na iGO?
 
Učlanjen(a)
08.04.2014
Poruka
16
Pozdrav svima,
Moze li objasnjenje?
Instalirala sam iGO 9.6.29.xxxxx changed.apk na Samsung Tab 3 8.0, i sada bi htela da ubacim mape.
Skinuh sa prve strane TopMap2014.03, TomTom 2014.03 i Europe HERE 2014. Q1.
Kada sam krenula to da raspakujem, sve one imaju po deset part-ova, koji su u stvari svi isti, i to je na kraju cela toona materijala (GB onoliko).
Pa mi nije sada jasno, treba li od svakog proizvojaca na tablet da ubacim samo po jedan, bilo koji part(posto mi svi izgledaju isti), a ostalo da obrisem?
Takodje nisam sigurna gde bi trebalo da stavim .hnr fajlove razlicitih proizvodjaca.:rolleyes:

Hvala unapred!
 
Član
Učlanjen(a)
23.04.2013
Poruka
200
Ne znam šta si ti skidala, ali mape su u formatu fbl i kao takve se ubacuju u content\map. Napominjem da Here imaš zadnje 2014. Q2, za ostale nisam pratio. A što se tiče hnr i to ide u \content\map i to su ti baze pripremljenih ruta za brži proračun, evo:

*.HNR - Base with prepared routes (4 types: Fast, Short, Easy and Economical) for Eastern and Western Europe, helping to speed the calculation of long routes. To work is needed all maps of the corresponding region to be available.
 
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
#ahigl
Tona jeste, ali ubacujes samo one mape koje su ti potrebne, tamo gde ces se kretati. #buran ti je lepo objasnio, a za pocetak ubaci samo HERE Serbia......fbl, i fda ekstenzije.Naravno, i .hnr fajlove. Serbia...poi ubaci u folder poi. Pa polako....korak po korak, ne mozes odmah sve znati, a opisi malo detaljnije sta si to skinula....
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
...visestruko rarovane mape je skinula izgleda. Treba da nadjes prvi fajl, desni klik na njega pa opet raspakivanje ...a ako opet naidjes na partove, opet i ponovis ...i tako sve dok ne dodjes do foldera u kome su fajlovi spominjanih ekstenzija.
 
Natrag
Top