Prestanite da se ložite na loše momke! A, evo i kako

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Prestanite da se ložite na loše momke! A, evo i kako

Devojke stalno kukaju kako su svi muškarci loši, kako ne mogu da pronađu pravog, a u stvari same traže đavola jer duboko u sebi to zapravo žele. Ako zaista želite da nađete dobrog dečka, morate krenuti od sebe

nOHTZxx.jpg


Zločesti momci su uvek privlačniji od onih dobrih, i iako svaka žena zna da je pametnije držati se ovih dobrih, nekako se sve one uvek vraćaju onima koji su ih povredili. Ako ste spremni da stanete na kraj svom lošem ukusu kad su muškarci u pitanju, evo kako to da uradite.

Priznajte sebi da grešite
Prvi korak je da samoj sebi priznate da imate loše navike. Ako želite da prestanete da padate na pogrešne muškarce, prvo morate da osvestite da je upravo to ono što celo vreme radite.

Zapitajte se zbog čega padate na njih
Privlačan je, uzbudljiv, ne daje vam osećaj sigurnosti. Život može biti zanimljiv i s dobrim dečkom, ako znate kako da ga učinite zanimljivim. Ako tragate samo za lošim momcima, onda ćete svaki put upasti u sopstvenu zamku.

Morate da shvatite da zaslužujete bolje
Većina žena koja bira pogrešne muškarce podsvesno misli da nisu dovoljno dobre za nekog normalnog. Jednom kad shvatite da zaslužujete muškarca koji će vas stvarno voleti, neće vam više pasti na pamet da date broj nekom ko će vas izignorisati.

Izvor: Telegraf.rs
 
Natrag
Top