kako da otkljucam vip modem model mf 190 imei 86 2648013619278

Učlanjen(a)
29.09.2013
Poruka
2
Ako neko moze da mi pomogne sa uputstvom zna kako da otkljucam vip modem model mf 190 imei 86 2648013619278....

zamolio bih nekoga za kod ako imate

...hvala na pomoci
 
Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
58
Poz svima! Koristim vec dosta dugo ZTE MF190 modem, i uzeo sam ga u Vipu uz ugovor na 2 godine. Znate li sta ce da se desi ako bih otkljucao modem, i ako bi se desilo da ga kasnije vratim Vipu i uzmem drugi, da li oni proveravaju ispravnost tj. da li je otkljucavan, i kakve su posledice? Hvala! :)
 
Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
58
Super! :) A ako se produzuje ugovor I uzima novi modem, isto stari ne vracam, ostaje moj?
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Taj sto je otplacen ostaje tvoj sigurno,s tim da sad gledaj da se ne zeznes jel kog produzetka ugovora moze da se desi da imas popust od 25,pa cak i preko 40 posto ,sto uopste nije za potcenjivanje...imajuci u vidu da su to sve paketi u pitanju,znaci ograniceni protok po potrosenom zaobracaju,provajderi se dosetili stosu pa sada nude neke neverovatne i nenormalne popuste,samo da bi ostao kod njih...Obicno ljudi iz ne znanja pristanu na taj limitiran protok i kad im istekne ugovor..kad se opecku.. ,odmah prelaze na neki novi tip neogranicenog interneta...recimo ,ako bas hoces bezicni internet,al neogranicen ,spas moze da nadjes u krilu Exeneta ili Orion interneta...ovaj drugi nudi usluge na rastojanju cak 30KM od bazne stanice,jel imaju novu tehnologiju,znaci ako si recimo u selu 28 km od grada imas neogranicen net....u sustini ,ako ti internet sluzi samo za citanje novine i po koji komentar na forumu ,onda produzi ugovor,ali ako si Gamer...begaj...
 
Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
58
Nzm, iako Vip mreza ponekad zna i najbolje da ne radi, sasvim mi je OK njihov net za sada, nemam prevelike zahteve kao sto je online gaming.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ma kakav online gaming,primera radi kupis neku vecu singleplayer igru na netu i skines je i kad pogledas ono otiso paket,al kao sto si i sam rekao sve prema potrebi...
 
Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
58
Slazem se za to. :) A ponekad nisu losi dodaci za nocno surfovanje sa 20 GB saobracaja, I sl. Sa tim se moze dosta toga skinuti.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Jes u pravu si,al se ja takodje secam da su bili odjedanput ukinuti,kad sam pre tri ili cetri meseca bio ,to je stajalo kao ukinuto...slucaj jednog tu sa foruma ili mozda nekok drugog sajta ,ne secam se tacno,ali ako zapnem verovatno bih nasao,..covek naime produzio bas zbog tog nocnog surfa,a surf ukinut dva meseca kasnije i on se jada na tom sajtu,ali nista ne pomaze u ugovoru stoji kako oni u svakom momentu mogu da promene ove dodatne pogodnosti,ali dodatne...pa bolje obrati paznju da to bude obavezno u tvom ugovoru...a gledaj sad nesto vazno...na kraju ugovora ,znaci zadnji mesec ,bar je tako bilo do sada ,dobijas ceo mesec maximalnom brzinom...znaci oni te kao caste dzabe max brzinom,da skidas sta hoces...ako skines i terabajt podataka ne naplacuje se...znaci to je tako bilo,ako nesto nije menjano....takodje jos nesto,sto trba da znas ,ako ne raskines ugovor sve se nastavlja kao da se nista nije desilo,znaci ti i dalje ako placas racune na kraju meseca ,sve ide po istim kriterijumima ,potpisanim prethodnim ugovorom....e sad ti ovo mozes upotrebiti sa takticke odnosno strateske pozicije....evo kako...ti nastavis to tako kako je i prvom prilikom kad dobijes e-mail sa porukom kako ce ti recimo za 50 posto smanjiti cenu sledeceg ugovora,odes i potpises novi ugovor,a ako neces recimo i to tako nastavi onda su oni na zeravici jer ti u svakom momentu moze da podneses zahtev za prekid interneta,posto si ispunio kvotu prethodnog ugovora...eto to bi bilo to...mozda neke stavke koje sam naveo i nisu bas precizne jer se ovo cesto menja,ali je naj vaznije ,znaci gledati sta se potpisuje...pozz..
 
Natrag
Top