Saveti za žene koje "kradu" muževe

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Saveti za žene koje "kradu" muževe

Sloan Bredšo je podelila svoje iskustvo sa novom devojkom svog muža. Skoro sam imala neprijatno iskustvo da upoznam novu devojku svog muža. Da, rekla sam „devojku mog muža“. To je žena koja se uslelila kod njega, odmah nakon što me je on ostavio pre tri meseca sa malom decom i lošim poslom.

1_zps58996c6d.jpg


Imajte na umu: Nisam htela da upoznam ovu ženu, ali sam morala zato što imam decu koja će provoditi neko vreme sa njom. Ipak, ne možete ostaviti decu totalnom strancu! Insisitirala sam da je upoznam i mogu da kažem da nije dobro prošlo. Zapravo, od tog dana sa njom ništa se nije promenilo.

Pomislila sam da ću biti bolja osoba ako napišem savete za žene koje su „otele“ muževe.

1) I dalje sam udata za tog čoveka. Tako da, ne zabadaj nos u naše stvari da možemo na miru da se razvedemo. To uključuje i vreme sa decom.

2) Ne insistiraj na čitanju poruka koje mu šaljem. To je uhođenje i tužno je.

3) Prestani da misliš da želim tog jadnika ponovo u svom životu

4) Ne pokušavaj da budeš deo života naše dece i ne teraj ih da dele svoje vreme posete ocu sa tobom.

5) Imam decu, tako da nažalost ću morati da te viđam.I kada dođe vreme našeg susreta, ne trudi se da izgledaš kao model.

6) Ne prekidaj me dok pričam sa čovekom sa kojim sam i dalje u braku. Nisi deo naše veze.

7) Ne očekuj da poštujem tvoja osećanja i postavljam ih iznad osećanja moje dece. Ti mi apsolutno nisi važna.

8) Spavala si s mojim mužem i razrušila mi porodicu. Verovatnoće da ću te poštovati su jednake nuli. Ako želiš, možeš da pokušaš da dobiješ moje poverenje.

9) Najbolji savet: ne budi „druga“ žena. Ako postaneš, dobićeš užasnog muža koji nije poštovao prethodnu ženu i najverovatnije neće ni tebe.


Izvor: Zenskikutak.rs
 
Natrag
Top