Neplanirani seks čini čuda u seksualnom životu

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Neplanirani seks čini čuda u seksualnom životu

Ako ne želite monotoniju u svojoj vezi, postoji mnogo stvari koje možete da učinite kako biste je "začinili". Seks je veoma važan segment veze, tako da seksualni život ne treba zapostavljati, nego ga povremeno "osvežavati" novim idejama.

1_zps3e3daceb.jpg


Veoma je lako upasti u rutinu, zbog čega eksperti savetuju da večeri posvetite sebi i svom partneru. Brak ne treba da vas spreči da se zabavljate. Budite spontani i počnite da radite stvari koje ste radili kao mladi par.

Mnogi parovi kažu da osećaju umor čim uđu u spavaću sobu i da samo žele da spavaju. Zbog toga eksperti preporučuju da mesto za seks potražite u drugim prostorijama, da istražujete i da budete inovativni.

Fizički kontakt je veoma važan, a mnogi ne mogu da se sete kad su poslednji put zagrlili partnera. Da biste došli u raspoloženje za seks, nekada je dovoljno da se prikradete partneru i zagrlite ga. Bliski kontakt pomoći će da odete "korak dalje".

Pričajte s partnerom o pozama u seksu koje ste pokušali da izvedete. Ne morate da koristite "prljave" reči, nego se prisetite prijatnih trenutaka i ponovo ih proživite. Posebni ciljevi vam ne trebaju, samo se opustite i uživajte.

Sećate li se kad ste iznenadili partnera? To možete da učinite na veoma jednostavan način. Uđite s partnerom pod tuš kad najmanje očekuje. Možete da obučete nešto u čemu vas ranije nije video. Isplanirajte posebnu noć bez specijalnog razloga.

Razgovarajte o fantazijama, nemojte da se stidite i plašite svog partnera. Nikad ne znate šta možete zajedno da otkrijete.

Igrajte razne igre, može i poker u skidanje.

Partneru možete da šaljete i poruke koje će ga iznenaditi i uzbuditi. Dobra ideja biće i odlazak na mesta na koja ste išli dok ste se zabavljali.

Nemojte da se plašite da kažete partneru šta biste želeli da isprobate. Muškarci vole kada žene preuzmu inicijativu u spavaćoj sobi. Predložite poze koje niste isprobali ranije.

Kupite svom partneru knjigu iz koje će naučiti o novim pozama i čitajte je zajedno.

Ne zaboravite i ljubljenje tokom seksa. Često se dogodi da se parovi zanesu toliko da zaborave da ljubljenje donosi intimnost u vezu.

Izvor: Klix.ba
 
Natrag
Top