5 činjenica koje niste znali o momcima

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
5 činjenica koje niste znali o momcima

Šta to ne znamo o muškarcima?

n35859_zpsa881e037.jpg


Istina je da su muškarci prilično jednostavna bića, u poređenju sa nama ženama. Nije im potrebno puni da bi bili zadovoljni i lako ih je pročitati. Ipak, postoje određene činjenice o pripadnicima muškog pola koje možda niste znale. U nastavku saznajte o čemu je reč:


Muškarci vole lepe žene


Iako nas brojni mediji, psiholozi i razna istraživanja uveravaju suprotno, istina je da muškarci jednostavno vole ljepe žene. Možda ih neće oženiti, ali definitivno vole da ih vide, a da mogu birati između lepe i manje lepe žene, sasvim je jasno koju bi odabrali. Možda ste vi osoba koja više ceni obrazovanje te ste dobar deo svog života uložili u edukaciju, u želji da pokorite svet. I onda se jednog dana niotkud stvori "praznoglava lepotica" i ukrade vam ljubav vašeg života. Ne čini se pošteno, ali stvar je u tome da su muškarci na prvi pogled prilično površni, uvek su bili i uvek će biti, svaka čast izuzecima. To je naprosto biološka greška majke prirode. Istina je da i oni žele nekoga s kim će kvalitetno provoditi svoje vreme i ostatak života, ali na vrhu njihove top-liste su atraktivne žene. Nije da im je izgled jedina bitna karakteristika kod žena, ali je jedna od važnijih osobina koju traže.


Oni se menjaju, ali ih mi ne možemo promeniti


Muškarci se menjaju, baš kao i žene. Život nam donese svoje i jednostavno više nismo iste osobe koje smo bile pre. A veliki broj žena želi da promeni svog partnera, oslobodi ga loših navika, mana.. Nažalost to nije moguće. Naime, oni se mogu promeniti, ali mi ih ne možemo menjati, osim ako oni sami to ne žele. Savet ženama: ne možete promeniti svog dragog. Prihvatite ga takvog kakav jeste jer upravo je u tome tajna prave ljubavi. Ako ga ne prihvatate sa svim njegovim nesavršenostima te ga neprestano pokušavate promeniti, onda biste trebale odustati i pronaći nekog drugog ko će odgovarati vašim kriterijumima. Samo imajte na umu da niko nije savršen. Nope!


Oni ne mogu da nam čitaju misli


Možete da šaljete suprotnom polu signale, ali ih oni u većini slučajeva neće shvatiti. Njima jednostavno treba neke stvari pojasniti ili doslovno nacrtati da bi ih shvatili. Kad je reč o ženama, muškarci su izgubljeni i prilično nesigurni, baš kao i mi. Vjrovale ili ne, nije im nimalo lako kad moraju da priđu ženi koja im se sviđa. Žene ih često odbacuju ili im se čak i rugaju pa im je stoga ponekad vrlo teško učiniti prvi korak.


Ne vole da mi učinimo prvi korak


U prethodnoj smo tački naveli kako se muškarci boje učiniti prvi korak, ali isto tako ne vole kada žene pristupaju njima, što baš i nema smisla, ali je tako. Iako se mnogo puta žale zašto mi ne pristupamo njima prve, duboko u sebi oni to zapravo ne žele. Činjenica je da su muškarci lovci i oni naprosto vole loviti, jedna od karakteristika za koju je opet zaslužna majka priroda. Kada se oni nađu u ulozi plena, na prvu im to laska, no kasnije ubrzo gube interes. Muškarci će uvek loviti žene koje su nedostupne i koje je teško zavesti jer su za njih upravo takve najzanimljivije.


Žele partnerku sa sličnim karakternim osobinama i interesovanjima


Svaki muškarac želi životnu partnerku koja će deliti iste ili barem slične interese kao i on. Njima je, baš kao i nama ženama, važno da ih partnerka ispunjava i nadopunjuje te da dele slične poglede na život. Isto bi trebalo vrediti i za nas žene. Morale bismo tražiti muškarce sa sličnim karakteristikama. U protivnom, uvek ih pokušavamo promeniti, a to je, kao što smo gore naveli, nemoguće pa takvi pokušaji onda najčešće završavaju prekidom. Naime, niko ne može biti srećan u vezi koja se temelji na lažima.


Izvor: Cosmopolitan.rs
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Sviđa mi se kako su rekli "lepe i manje lepe žene" baš me zanima kako bi napisali da se priča o muškarcu :p :D I zašto je baš u svakom tekstu na prvom mjestu muškarcu bitna ljepota, tijelo itd. a karakter na zadnjem? Šta ako nemaju o čemu pričati? ili tijelo i jest bitno pa i ne pričaju, hmm... interesting... :D
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Hmm... interesting je to da ti ozbiljno odgovoriš. Hvala, dragi kolega. ;)
 
Natrag
Top