Sve što vas je bilo sramota da pitate o seksu na jednom mestu

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Sve što vas je bilo sramota da pitate o seksu na jednom mestu

U seksu postoje uvek neka pitanja koja su toliko neprijatna da vas je sramota da bilo koga pitate za njihov odgovor. Ipak, poznati seksualni terapeut Trejsi Koks odgovorila je na sva vaša neprijatna pitanja o seksu.

1_zps7f4d07d0.jpg


Da li mogu da zatrudnim tokom oralnog seksa?
Ne. Spermatozoidi jesu naučili da prolaze kroz najčudnije putanje, ali još uvek nisu spoznali kako da zaobiđu ceo niz organa koji im stoji na putu kako bi konačno stigli do jajne ćelije i oplodili je.

Ako se probudio s erekcijom, da li to znači da je sanjao seks?
Ne. Većina muškaraca ima između 4 i 5 erekcija tokom noći kao rezulatat ciklusa spavanja. Erekcija tokom noći se dešava i ženama samo što se to na njima fizički ne vidi.

Tokom snošaja, njegovi testisi nestaju! Da li treba da brinem?
Ovo zna da bude poprilično uznemirujuće prvi put kada vidite, ali nema zašto da se brinete.Testisi „nestaju“ jer mišići oko te regije povlače mošnice tokom seksa. Sve se to dešava jer se Majka priroda potrudila da na taj način održi poželjnu temperaturu.

Šta se dešava ako kondom ostane u meni?
Dobre vesti su da se neće nigde zagubiti ili otići još dublje. Kako biste ga izvadili, čučnite i pokušajte da ga napipate prstom. Ako ne možete da ga pronađete, vaš ginekolog će sigurno moći. Možda bi svakako trebalo da posetite ginekologa budući da ste na ovaj način imali nezaštićeni polni odnos.

Da li ću od previše seksa tamo dole biti šira?
Baš naprotiv. Vagina je mišić u vašem telu koji je stvoren za rad. Samo redovan seks će mišiće vaše vagine održati u formi i pomoći da vagina ostane uska.

Da li će mi se nešto dogoditi ako progutam semenu tečnost?
Ništa loše ne može da vam se dogodi budući da se sperma uglavnom sastoji od vode i sluzi.
Problem nastaje onda kada je partner zaražen nekom polnom bolešću. Pogledajte koje sve bolesti mogu da se prenesu na taj način kao što je gonoreja, hlamidija, hepatitis B, HIV.
Samo dodirivanje penisa vašim usnama može da vas dovede u rizik od bolesti kao što su i herpes, sifilis i humani papiloma virus.

Poneka poželim da ga pitam da li smo počeli jer ga ne osećam u sebi?
Verujem da bi se mnogi složili s tim da početak penetracije daje najbolji osećaj jer tada imate najjači osećaj.
Vagina ima efekat balona, što znači da je uža i manja na ulazu, a dublja i šira unutra. Osećaj možete da pojačate raznim pozama koje poboljšavaju ugao ulaska, ili pokušajte da dok je on na vama podmetnete jastuk ispod karlice.


Izvor: B92
 
Natrag
Top