XBMC - Kodi Pulsar Universal Streaming

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
A ja danas izbriso deinst. pulsar 0.32 jer je zezo,ništa probat ću ovaj!!
 
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Meni i ovaj sad radi odlično kao i onaj prethodni. :)

Koji vam je najbolji provajder? Meni onaj švedski tankafetast, jeste da nema toliko veliki izbor starijih filmova kao na kickass ili na piratebay al šta vredi kad na ovim poznatijim trackerima imaš nekad i po 50 seedera a brzina ne može preko 300, 400 kb/s dok na tankafetast sa 3,4 seedera mi zakuca na 1mb/s i opušteno gledam rip od 6GB-a.
Što više takvih trackera sa odličnim brzinama treba da prave.
 
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.505
tankafetast nisam jos testirao....ali ako si ga pohvalio isprobat cu ga....inace trenutacno koristim kickass i eztv.....
 
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Probaj obavezno. Nekome može biti problem što nekad imaju švedske titlove zalepljene za film ali meni je i ovako veličina fonta na xbmc 42 tako da nemam problem sa tim :) Mada nije na svakom filmu tako zalepljen titl. Od filmova iz 2012. pa na ovamo ima sve živo, problem je što je malo onih starijih filmova.
 
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Samo da podelim i ovde sa vama nešto što sam slučajno otkrio sinoć, zašto neke serije se prekidaju nakon minut, minut ipo iako ima puno seedera i brzina downloada je odlična.

Ovo važi samo za tv serije ne i za filmove. Naime iz nekog razloga se download tv serija zakuca na 30MB neko vreme i to predstavlja problem kada gledate fajlove odnosno epizode veličine veće od 500 MB-a. Kad Pulsar skine 30 MB-a on jednostavno zakuca jedno minut, dva i kad je fajl veliki, recimo kad se gledaju 720p epizode, nema šanse da prođe sve glatko bez izbacivanja iz video plejera jer 30 MB-a nije dovoljno video materjala da bi se taj prazan hod od minut,dva uspešno prebrodio. Kad je fajl manji naravno za tih 30 MB-a skine se i više video materjala pa to pauzeće ne smeta i može se gledati epizoda opušteno nakon buffera.

Ovo sam otkrio nakon toga što sam rešio da pratim download materjala na Pulsaru tako što nađem fajl koji se skida i klikćem na properties konstantno i gledam koliko je skinuto fajla na disku (size on disk podatak), tu sam video da iz nekog razloga kod tv serija jednostavno se fajl zakuca na 30 MB-a neki vrlo kratak vremenski period ali dovoljan da prekine reprodukovanje odmah malo posle buffera, kod velikih fajlova.

Opet kažem ovaj problemčić se ne javlja kod filmova, ide sve kako treba.

Tako da savet je kad gledate epizodu neke serije pauzirajte video nakon buffera jedno 2,3 minuta čisto da budete sigurni da neće izbaciti, naravno koliko će da pauzirate zavisi i kolika vam je download brzina u tom trenutku.
 
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.505
ja sam otkrio da to sto kazes se desava samo kod rartv izvora.....pricam za serije naravno....pratit cu dalje jer sam isti fajl pokrenuo putem eztv i kickass i tih problema nisam imao....
 
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ja sam sinoć prvo na Kodi forumu prijavio to za rartv, jer je jedan član tamo javio da ima problema sa fajlovima sa tom oznakom pa sam njih proverio prvo, ali kasnije sam probao i fajlove bez te oznake i isti je slučaj. Naravno treba paziti da je fajl veći jer ako je 250,300 MB-a onda smetnje neće biti jer za 30 MB-a on skine negde otprilike 3,4 minuta videa na tu veličinu fajla što je dovoljno da problem ostane neprimetan.

Probajte bilo koju tv seriju gde je epizoda 720p i videćete da nema šanse da pretera minut, minut ipo bez pauziranja nakon buffera.
 
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
A bilo je reci o oveme, ali samo zaboravio. Gde se smestaju fajlovi kad se gleda film na ovaj nacin preko torrenta? Da obrisem posle.
 
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Sam se briše film čim stopiraš film na XBMC ili se film završi.

Mada imaš u Pulsar configuration opciju da ostaviš download i da izabereš mesto gde će filmovi da se skidaju. Ja sam mesto za skidanje prebacio na D: ali nisam štiklirao da fajl ostane posle reprodukovanja.

Ideš u XBMC-u na settings > enabled addons > video addons > pulsar i sa strane imaš configuration.
 
Natrag
Top