Boje vina hit sezone

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Boje vina hit sezone

Uz suknje ili pantalone bordo nijanse, možete da kombinujete kratku bež jaknu. Ako se opredelite za kratke čizmice na štiklu, uz šal sa resama i trendi tašnicu, vaš outfit biće vrlo autentičan

1_zpse1abcb06.jpg


Kao što opojni, aromatični burgundac omamljuje ljubitelje vina, tako je i njegova bordo nijansa osvojila poklonike mode ove sezone. To je boja koja asocira na strast i nežni dodir pliša... Za poseban utisak dovoljno je da imate kaput, čizme ili tamnocrveni ruž i lak na noktima.


Uz suknje ili pantalone bordo nijanse, možete da kombinujete kratku bež jaknu. Ako se opredelite za kratke čizmice na štiklu, uz šal sa resama i trendi tašnicu, vaš outfit biće vrlo autentičan. Mantil ili dugačak kaput bordoljubičaste nijanse, sa visokim okovratnikom, sjajno se kombinuje uz malu teget ili crnu haljinu i efektnu narukvicu.


Mladalačkom izgledu doprineće strukirani bordo kaputić ispod koga proviruju karirana košulja i beli džemper. Smelija kombinacija je ona sa crvenim "animal print" pantalonama i cipelama s platformom.


* Dnevna ili večernja varijanta


Džemper ležerno uvučen u suknju ili haljina do kolena u "vinskim" nijansama uvek je dobitna kombinacija, bilo da je nosite uveče sa elegantnim cipelama ili "grilonkama" i čizmama tokom dana.


Savet: Boja crvenog vina odlično se uklapa sa maslinastom, teget, plavom, bež i crnom.

(Večernje novosti)
 
Natrag
Top