Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Znam ja tko je, ali čast ostavljam Laviću da otkrije i potpiše suautora.

Vidiš li!? Jadnici kršćani zavedeni Kurvom misle kako sveti Ivan u Otkrivenju piše o njima kada piše o svetima i narodu Božjem. Ne, poručuje im Lavić, narod Božji su samo Židovi. Ono što ti jadnici kršćani u Otkrivenju prepoznaju Kristovu Crkvu i sebe, samo je njihova fatamorgana, to je Izrael. Bog će na kraju kazniti Kurvu, vratit će se Izraelu i s njime ponovo sklopiti Savez. Ovaj put žrtvovat će se crvena junica bez mane, krvlju junice Bog će zapečatiti ovaj posljednji Savez. Krv junice vjerojatno je potrebna jer su Kurva i pogani obeščastili Kristovu krv.
Da, ovo je Lavićevo naučavanje,

Napiši ime autora. Meni jako pomaže tvoje znanje i upućenost u tu problematiku.
Nije mi jasno to s Izraelom..ali, primjetila sam da neki "sline " na spomen židovstva. Sve ovo drugo, Lavićevo naučavanja...hmm, nema tu pomoći. Mislim da je sv. Terezija od Isusa dala odličan odgovor usporedivši Krista s ogledalom u kojem bi se kršćanin trebao ogledati (da bi upoznao i Boga i sam sebe)
Krivovjerci se gledaju u razbijenom ogledalu i nikada ne mogu vidjeti svoj pravi lik, samo i uvijek iskrivljen, za razliku od čovjeka grešnika kojem je ogledalo prekriveno tamnom tkaninom, ali ta tkanina se milošću Božjom može podići jednoga dana. Tako da... svi ti samopozvani tumači Biblije i samoživi ljudi koji se naokolo hvale, nažalost, razbijene su posude ili ogledala.

Vrijedi ovo i za katolike kojima je njihovo neznanje o Crkvi rodilo njihovu mržnju prema Crkvi, koja ih je onda iz Crkve otjerala, imaš primjer i na ovom forumu... Kako objasniti da su takvi kao svoje "prirodno stanište" našli baš Adventizam sedmog dana? Što je to što im tamo toliko pogoduje? Pa pogoduje im ozračje u kojem mogu, ne samo nastaviti, nego i pojačavati svoju mržnju prema Crkvi. U ozračju Adventizma sedmog dana bivši pravoslavci još više zamrze Pravoslavnu Crkvu, a bivši katolici još više zamrze Katoličku Crkvu. Lavić je ovdje specifičan slučaj, on je napravio još jedan korak, odijelio se od adventista. Međutim, pogledajte slijedeći simptom. Iako Lavić Ellen White prispodobljuje sa "vješticom s kristalnim zubima", Lavić će se uvijek solidarizirati i priključiti adventistima pri svakom njihovom izljevu mržnje prema Crkvi, nešto manje Pravoslavnoj i bezgranično Katoličkoj. Kada im Bog to dopušta, tko sam ja da bi im branio, ali ni meni nitko ne može zabraniti da o činjenicama i istini govorim.

Tebi veliko hvala za uloženi trud i vrijeme. Obrazovan si i upućen u materiju, a hvala Bogu da uz jak intelekt imaš i dar izražavanja, pa onda mislim da ti i dužnost pisati i posvjedočiti za istinu.
Što se tiče adventizma, oni mi se čine najpodmukliji jer imaju dvije istine, jednu u koju vjeruju u svojim krugovima, a drugu prema van. Uopće nije čudno što su neprijateljski raspoloženi prema Katoličkoj Crkvi kad žele plasirati svoju priču o izabranju. Naravno da im smeta Crkva i Papa. Imaju veliki broj pristalica samo zato što znaju prodati svoju senzacionalističku priču na kojoj su utemeljili svoj život, (na toj Elleninoj priči, a ne na Kristu).
Zašto je adventizam bolje uspio u Srbiji? Vjerojatno zbog praznine koju su imali pravoslavci (koji su pravoslavci samo po krštenju).
Kao što je Lavić zadržao Ellenine izmišljotine o papi, tako će i mnogi pravoslavci prihvatiti priču jednog ludog Rivere jer im to odgovara iz nekih drugih razloga, političkih i nacionalističkih uvjerenja po kojima Katolička Crkva mora biti ocrnjena ovako ili onako.
Ali, da se razumijemo, (ovo je ujedno odgovori i Antoniji u vezi pravoslavaca) ovaj forum ne odražava pravo stanje stvari u Srbiji jer na ovom forumu, jednako kao i na bgdcafe-u, Srbi koji su odabrali protestanske sljedbe su glasniji, pa se pravoslavni glas gubi u to mnoštvu.
Najveći pravoslavni forum odražava jednu drugačiju stvarnost. Pravoslavci, među kojima su teolozi i svećenici, vrlo su tolerantni i nemoguće je pomisliti da bi jedan pravoslavac pisao takve gadosti o Papi i Katoličkoj Crkvi, kao npr. sad ovdje Taramana. Zanimljivo je da ondje ima i jedan Srbin koji je katolički svećenik.
Mislim da će ovakvih ispada protestanskih fundamentalista biti sve više i da će Crkva (Katolička i Pravoslavna) morati nešto poduzeti.
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Polako, sva će pitanja doći na red, a dobro će doći i tvoja buduća pitanja.
[/QUOTE

Čekaju ona tebe od pre i ti si voljan jedino još fali znanje zato u klupu.
1.Ko i kad paganima dade Tijaru na glavu?
2.Od kad do kad je Petar bio papa?
3.Zašto na papama stoje svi oni paganski znakovi i odevni predmeti?
4.Gde čitamo da se treba svaki dan i uopšte iznova prinositi telo Isusovo kao žrtva?

Ni na to nisi odgovorio ni ti ni ljubazne seke a tražiš druga pitanja....neide to tako, prvo naučiš pa se javiš a kopirati razne tekstove po forumima Đoke i Joke nikog ne interesuju već ŠTA TI ZNAŠ pa to daj kao odgovor.

Antonijadz možeš li ponoviti tvoj odgovor na ona pitanja?

Pozdrav svim VERUJUĆIM na forumu i zamolio bih vas da pomognete ovom malom timu da i oni postanu vernici Božji. Imajte u vidu da da su oni iz organizacije gde se ništa ne uči a onda ništa ni nezna pa im polako pomozite da prvo počnu verovati Bibliji i da počnu istu čitati za promenu.
Oni uvek traže pitanja ali odgovora nemaju jer su prevareni i zato ne mare za opomene.
Gde nam je drugi ženski član neobično mi bez nje....? Sa časova se< nesme bežati zato u klupu.

Čim saznaš za kakav "rabinski večernji kurs" prijavi i mene, da i ja prođem "klupu" koju si ti prošao.
Rado bi ali tamo je neophodno daleko više od jednog procenta IQ da bih te upisao pa ako nekad stigneš do veće vrednosti javi se a dotle drži se kanalizacije jer si u svom elementu i onih uradaka.

Zanimljivo je da ondje ima i jedan Srbin koji je katolički svećenik.Mislim da će ovakvih ispada protestanskih fundamentalista biti sve više i da će Crkva (Katolička i Pravoslavna) morati nešto poduzeti.
.
Zašto izmišljamo ovakve stvari?
Zašto pokušavate Pravoslavne ubaciti u vaše zločine.
Seka bi nešto da poduzme....
A to PODUZIMANJE imaš ispod.


 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Zašto izmišljamo ovakve stvari?
Zašto pokušavate Pravoslavne ubaciti u vaše zločine.

Ti, osim što nemaš kršćanskog duha nemaš ni pristojnost. Jer, ako ti je nešto nepoznato onda pitaj, traži dokaz, a ne da me optužuješ kako nešto izmišljam.

Aleksandar Ninković
Blic Online / Srbin i bivši komunista katolički župnik
Jutarnji. hr /Kako sam od oficira JNA postao katolički svećenik u Beogradu

Videa koja postavljaš ja ne gledam. Slap će sigurno znati o čemu se radi, da li opet Miroljubova kuhinja ili neka druga špajza.
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ti, osim što nemaš kršćanskog duha nemaš ni pristojnost. Jer, ako ti je nešto nepoznato onda pitaj, traži dokaz, a ne da me optužuješ kako nešto izmišljam.

Aleksandar Ninković
Blic Online / Srbin i bivši komunista katolički župnik
Jutarnji. hr /Kako sam od oficira JNA postao katolički svećenik u Beogradu

Videa koja postavljaš ja ne gledam. Slap će sigurno znati o čemu se radi, da li opet Miroljubova kuhinja ili neka druga špajza.

Zahvalan na odgovoru.
Aleksandar Ninković.
,,
Ovo je istina
Ponedeljak, 22. 12. 2008. 20:46h
neregistrovan korisnik

Za vreme rata u Hrvatskoj upoznao sam u Madjarskoj mlađeg čoveka srpske nacionalnosti,pravnika koji je radio kao sudac u jednom mestu u Slavoniji ime S.R.Čovek je odlučio da ostane u Hrvatskoj ali kako? Radio je kao sudac za prekršaje i kad dođu okrivljeni on u kancelariji čuje da u hodniku psuju četnićku majku .Predsednik suda ga je smenio jer nije bilo drugog izlaza iz situacije.Međutim dobio je drugi posao u javnoj upravi ali opet problemi,pa je sa ženom i decom otišao i krstio se u katoličkoj crkvi i nedeljom na misu ali ali ali,opet čuje uvrede , izdao svoju veru a da neće našu.Elem Naš S ne ide više ni u crkvu i čeka da povoljno proda imovinu,nisam ga dugo video,pa ne znam šta je sa njim!!! Kako će biti ovom popu,Bog dragi zna!,,


Znaš kako,čovek koji ne razlikuje njemu je svejedno bio komunista ili katolik na istom je kazanu.Nek on ima bend i rok svira ostalo nije važno.Zar može ozbiljan čovek tamo otići?
Ni Ilija nije imao i on je sarkazmom ismevao Valove proroke.
Ne brigaj neće čiki biti bar hladno jer dole je topla kupka.
U petom pečatu traže osvetu zbog nevine krvi i Bog će izvršiti, ne brini Bog uvek istinu govori i IZVRŠAVA.
A zašto ne gledaš seko... pa to je delo svete hoklice divi se i poduzmi da što pre ponovo slavno obavlja svoj posao.
Tema je papstvo a pitanja te čekaju i prvo na njih odgovori jer ovo nije kanalizacija da se sve i svašta piše već o temi.
 
Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Politika u bilo kom obliku na ovom forumu nije dozvoljena! Prema tome, ne postavljajte priloge sa političkom konotacijom!
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Politika u bilo kom obliku na ovom forumu nije dozvoljena! Prema tome, ne postavljajte priloge sa političkom konotacijom!

Kao što Slap reče nije moguće govoriti o Adventistima a da se ne pomene Jelena Vajt tako isto nije moguće govoriti o Vatikanu a da se ne pomene ustaštvo i genocid koje je papstvo podržavalo.
Video se bavi Vatikanom a to je Papskio mesto i posledicom njihovog delovanja a to su ratovi i pokolji u ime VERE.
Ako može stajati Jelena u opisu Adventista isto tako je normalno da stoji i ustaštvo uz Vatikan.
Nisam ja radio te video klipove gde se jasno govori ko je koga podržavao i dokumentuje i to je dokaz da papstvo nije ono za šta se predstavlja sad jer postoji duga istorija koja nudi dokaze krvavih tragova Vatikana kroz razne ratove i inkvizicije.

Zamolio bih da se prema nama protestantske opredeljenosti ne postupa sa nipodaštavanjem a da se povlađuje katolicima jer kad može stajati Jelena može i ono što ja postavih ako je ista mera vrednosti prema svima nama.Taj video nije politika već delovanje papstva a što se oni bave i politikom i upravljaju istom to pitajte katolike i to nije razlog da se briše dokaz za temu.
Hvala na razumevanju.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Napiši ime autora.

Kao što sam već pisao, nigdje nećeš naći Lavićevu priču kao zaokruženu cjelinu na jednom mjestu (u jednom postu). Sve su njegove priče fragmentirane, a nerijetko te fragmente moraš tražiti čak na različitim forumima, i tek tada je moguće dobiti zaokruženu cjelinu onoga što Lavić zastupa. Ne čini to Lavić zato što sam ne bi znao te fragmente složiti u cjelinu, nego svjesno i namjerno pokušava zametnuti tragove i izvore svega onoga što ljudima želi podmetnuti. Ja i Lavić se već nekih pet godina kontinuirano susrećemo na raznim forumima, pa su meni poznate stvari koje drugi ne vide i ne mogu vidjeti.

Prateći tako Lavićevo pisanje, teme na kojima Lavić najviše piše i teme koje Lavić otvara, nedvojbeno se dolazi do zaključka da sve Lavićeve teze imaju svoj isti "prapočetak" (izvor). Taj "prapočetak" od kojega Lavić polazi, a onda ga metodom "fragmentiranja" pokušava utisnuti u svijest čitatelju, je slijedeći. Katolička Crkva je tvorevina koja pod krinkom kršćanstva prakticira "misterioznu religiju poganskog Babilona". Po tome je, sugerira Lavić, Isus u Katoličkoj Crkvi nitko drugi doli Tamuz. Lavić križ ne zove križem ili krstom, nego podrugljivo - "krstača". Za Lavića križ (krstača) nije nikakav simbol Isusove žrtve ili simbol kršćanstva, nego je on "Tamuzov simbol", pa onda kao takav i okultni simbol. Da je to tako Lavić "dokazuje" i formalno-tehnički, križ, kao T, je početno slovo Tamuzova imena. Kao što je štovanje Isusa u Katoličkoj zapravo tajno štovanje Tamuza, tako je i štovanje Marije u Katoličkoj Crkvi zapravo štovanje Semiramide, Tamuzove majke. I treći važan element je Euharistija u Katoličkoj Crkvi. Prema Laviću to je kanibalizam. Evo Lavićevih riječi s jednog drugog foruma:

Citat Lavić: I dalje nisam čuo odgovor na pitanje da li ste braćo jeli od kad ste se pričestili? Ako niste onda verujem da ste jeli telo Hristovo a ne hleb zemaljski, ako jeste onda imamo problem jer Hrist reče ko okusi od tog hleba VIŠE NEĆE OGLADNJETI sad kome da verujem onima što jedu telo Hristovo i ponovo ogladne ili Hristu?...... U gornjem slučaju imamo isti problem vađenja sekvence iz zakona i znakova koji su bili jasan pokazatelj ali to se preskače i ide u kanibalizam...

Citat Lavić: Misliš li da je Hrist rekapo od sad više nema jedenja jagnjetine već mene....nema više vina može samo krv piti, ili zvonce koje Hrist nije imao oglasi trenutak transformacije Hrista u hleb ili hleba u Hrista. Nema tog učenja u Bibliji,zašto se to naziva tajnom? U Otk. takođe imamo upozorenje da postoji neka tajna koju obavlja neki veliki grad a nasleđeno je od pre potopa o kojoj bi to tajni moglo biti reći?
Tajna je da je to mesto Vavilon, tajna je delo koje obavlja, tajna je da zavodi narode opijajući ih nekim vinom bluda-otpadništva,a taj veliki grad u očima vladara je bludnica koja ne služi Bogu kao mužu već nasleđu Vavilonske tradicije.


Citat Lavić: Učenici ne govore da lome telo već hleb i da je to spomen na savez i ispunjenje Pashe a ne na svakodnevno iznova žrtvovanje Hrista ili Njegovo pretvaranje u hleb a onda u meso to su Vavilonskih sveštenika običaji. Semiramida je uzdizana više od Nimroda i Tamuza sina joj tako i danas u krunici 10 molitvi carici a jedna Hristu i taj lanac-krunica datira iz onog vremena.

Sve je jasno, sada nam još samo ostaje potražiti izvor iz kojega je Lavića zapljusnulo ovo "prosvjetljenje". Izvor nije uopće teško pronaći, samo uguglajte "Who Is Semiramis?". Svi tragovi vode do tog izvora, a to je Alexander Hislop i njegova knjiga "The Two Babylons" (Dva Babilona). Što je napravio "patološki lažov Hislop" (ovako su ga opisali neki koji su se ozbiljno bavili ovom temom)? Hislop je od lažova sličnog sebi, Ktezija sa Knida, posudio "vjenčani list" Nimroda i Semiramide", i onda na tome izgradio bljuvotinu od knjige - "Dva Babilona". Što je napravio lažov Ktezija? Ktezija je, pišući povijest starog Babilona na temelju priča koje babe pričaju unucima, povezao i "oženio" Nimroda i Semiramidu, dva lika koja se pojavljuju u vremenskom razmaku od gotovo dva tisućljeća, Nimrod u 3. tisućljeću prije Krista i Semiramida u 1. tisućljeću prije Krista. Upravo na ovoj imbecilnosti Ktezija Hislop gradi svoju imbecilnost. A evo, posredstvom "kanalizacije", stižu te imbecilnosti na mnoštvo internetskih stranica, mnoštvo foruma, pa i na ovaj forum.

Čitajući o ovoj temi naići ćete na još neka imena, Arthur Weigall, Alberto Rivera, Jon Phelps, Walter Veith i druga, te na našim prostorima Miroljub Petrović i Pavle Simović, ali oni su se samo priključili na "kanalizaciju" kojoj je izvor "septička jama" Alexander-a Hislop-a. Zahvaljujući tehnologiji interneta, danas je baš svakome moguće priključiti se na ovu "kanalizaciju" i njen sadržaj prolijevati gdje god požele, kao i na ovom forumu.


Nije mi jasno to s Izraelom..ali, primjetila sam da neki "sline " na spomen židovstva.

Prema Laviću, Žena iz Otk 12 koja prema kršćanima predstavlja i Kristovu Majku i Kristovu Crkvu, nije ni Kristova Majka ni Kristova Crkva. Prema Laviću to je isključivo Izrael (Židovi). Ženino potomstvo koje čuva Božje zapovijedi i drži svjedočanstvo Isusovo, prema Laviću, nisu nikakvi kršćani nego ponovo isključivo Izraelci (Židovi). Evo, priupitaj ti Lavića jesam li možda krivo predstavio ono što on naučava.
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ovo gore si mogao uvaženoj gospi na PP poslati jer se ona veoma zanima za sve i sve joj je važnije od ove teme gde ste došli da pišee o sagovorniku i spamujete svaki prostor gde se otkriva istina.
Da ovde postoji urednik koji bi držao do pisanja o temi obrisao bi svaki spam a ovde ste ih dosad nekoliko puta radili.
Slape, ti kad prestraneš ubacibati tuđe reči kao moje i kad konačno počneš da se interesuješ za Božju reč javi se a dotle radi ona kanalizacijska otčepljenja na koja se često pozivaš jer edino kroz tu kanalizaciju mogu pokušati u otvaranju 6-og pečata pobeći od lica Božjeg hulna glavica i njen rep.

Tema je papstvo ili ti sveta hoklica a evo nešto po tom pitanju:





 
Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Niko ovdje nije diskriminisan i prigovori takve vrste nemaju nikakvog osnova. A vi nekada pogubite sve realne kriterije i stavljate znak jednakosti između nemogućih vrijednosti.
Ovo gore si mogao uvaženoj gospi na PP poslati jer se ona veoma zanima za sve i sve joj je važnije od ove teme gde ste došli da pišee o sagovorniku i spamujete svaki prostor gde se otkriva istina.
Da ovde postoji urednik koji bi držao do pisanja o temi obrisao bi svaki spam a ovde ste ih dosad nekoliko puta radili.

Tema je papstvo ili ti sveta hoklica a evo nešto po tom pitanju:



Prestanite da prozivate urednika i pročitajte Pravilnik Foruma - nemate pravo komentarisati rad urednika, a s druge strane, isključivo urednik ocjenjuje šta je spam na nekoj temi a šta ne.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Ovo gore si mogao uvaženoj gospi na PP poslati jer se ona veoma zanima za sve i sve joj je važnije od ove teme gde ste došli da pišee o sagovorniku i spamujete svaki prostor gde se otkriva istina.

Ako je ovo prostor gdje se otkriva istina, a ja se nadam da je i to, nije li onda ovo pravo mjesto i za istinu o tvojim tezama i tvrdnjama? Ja sam pisao "o tebi", jednako onoliko koliko ti pišeš "o meni" komentirajući moje postove.

Da ovde postoji urednik koji bi držao do pisanja o temi obrisao bi svaki spam a ovde ste ih dosad nekoliko puta radili.

A što bi od tvoga pisanja ostalo kada bi urednik svaku povijesnu tezu bez referenci smatrao spamom?

Tema je papstvo ili ti sveta hoklica a evo nešto po tom pitanju:


Zamoli urednika da ti pošalje jednu papinu Tijaru na kojoj se potpuno jasno vidi natpis: "Vicarius Filii Dei". Ja je više ne mogu naći.
 
Natrag
Top