Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Uvek je istina bolna za one koji je mrze.
Jedan poklončić o ekumeni zla sa zlom:



Da li ste čuli odgovore na ona moja pitanja? NISTE, zar je to moguće da vam ,vernici, ne umeju reći istinu...nije valjda? A ja vam ponovo kažem da oni neznaju ništa o reči Božjoj i da od njih NIKAD nećete čuti odgovore.
A zašto?
Zmija beše lukava veoma i danas se čuva TAJNA VAVILONA i evo gledajte ko je tvorac Ejdža i ko će ujediniti SVET u borbu protiv Boga i onih koji drže zapovesti Božje.

,,Samo bi dodala ova tema je stavljena samo dabise vređala katolička crkva i sveti otac , i nimije namjera da učestvujem u tome .,,

Antonijadz pre svega te pozdravljam i želim ti svako dobro u životu.
Tema nije postavljena da uljuljkava u neistini već da pomogne zalutalima ako oni budu mogli ČUTI poziv. Ti veruj kako god želiš ali sama sebi prvo odgovori bar na tri pitanja:
1. Ko su oni vuci grabljivi što su još u Pavlovo vreme se UVUKLI u crkvu i nisu štedeli stado kroz celu istoriju već ih ubijali?
2.Ko je čovek bezakonja koji sedi na sedam gora i nosi na glavi ime hulno?
3.Ko iz tog velikog grada na sedam gora opija vinom bluda sve narode?
Ako slučajno nađeš odgovore daj ih ja sam vek voljan čuti a ako ne nađeš onda bar ispituj Biblijom i istorijom ono što govorim i sama se uveri. Nemoj pisati ako neznaš odgovor ovi dvoje to rade po zadatku i ja njih razumem oni MORAJU pisati šta god samo da ne ide ovo među narod i ne shvate prevaru od strane poglavara i onih iz senke. Sad nemam vremena da ti opisujem detaljno ko i od kad osniva koju organizaciju i ko pokriva koju oblast u životu ljudi i da ti to prezentujem dokazima a tesno je povezano sa ovom temom.

Čitaj i budi malo strpljiva možda shvatiš vremenom ko radiza Boga i otkriva prevaru a ko laska lukavo to je korisnije nego pokazati revolt to nije dobro.NIKAD nemoj pohvaljivati samo ono što se tebi sviđ već uvek ZAHVALI BOGU kad neko piše ISTINU ma kako god ona zvučala tad u ušima.


Da je ne napadaju i vrijeđaju to bi značilo da nije Kristova. Upravo je mjera napada na Katoličku Crkvu i mjera njene pripadnosti Kristu.

U pravu si čujem gde MNOGI napadaju LGBT pokret Sodomije a neznaju da je taj pokret u pravu jer upravo atak na njih pokazuje da su oni u pravu.
Da nisi iščašio koji pršljen od tolikog istezanja da dokučiš tu mudrost?
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Kad im argumenti postanu pune kante zahvaćene u kanalizaciji, to je znak da im je i "šaptač" zanijemio. Odlično ih poznajem.

Konačno si u pravu. Zato što vam šaptač nezna odgovor ni vi ga neznate i ćutite.
TVRDIM da pojma nemate o papstvu ni o tajni Vavilona koju upražnjavate naivno kao kad malom detetu daš usisivač i kažeš mu da je to mobilni tako i vama crveni šeširić radi.

O kanalizaciji šta god ti rekao verujem ti jer je to tvoj resor.

 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
TVRDIM da pojma nemate o papstvu ni o tajni Vavilona koju upražnjavate naivno kao kad malom detetu daš usisivač i kažeš mu da je to mobilni tako i vama crveni šeširić radi.

Nemamo mi informatora i informacija kao ti. Mi kršćani skoro ništa ne znamo o Isusu, pa nam slagali da je Bog. A vidi s kakvim informacijama raspolažu tvoji informatori. Evo nekoliko citata iz židovskog Talmuda:

- Krist je sin prostitutke. On je kopile.“ (Toldath Jeschu).

- Krist je sin jedne menstruirane. On je: Ben pandreat, tj. sin neciste životinje.“ (Toldath Jeschu).

- Krist je na jednom gnojištu sahranjeno crknuto pseto.“ (Sahar).

- Krist je bio luda. On je mađionicar. On se zove Ben štada (sin prostitutke).“ (Talmud, Schabbath 104b).

- Isus je zaveo, korumpirao i uništio Izrael. (Sanhedrin, 107b)
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Lajte psi samo lajte

Ne, sestro, oni ne čine to već govore ako možeš verovati Isus je GOVORIO a Hitler kao najveći sin katličke organizacije je govorio tako da je zabranjeno Jevrejima, Srbima, Romima i psima i po tom si u pravu ako je Hitlerov poredak ispravan onda ti Isus nije čovek niti Bog u telu On je Jevrejin ne zaboravi a za tebe su Jevreji i psi.

Da li je to sve što možeš reći o onim pitanjima ili znaš još nešto?

Nemamo mi informatora i informacija kao ti. Mi kršćani skoro ništa ne znamo o Isusu, pa nam slagali da je Bog. A vidi s kakvim informacijama raspolažu tvoji informatori.

Oni će se obratiti kad dođe njihovo vreme a tvoje će tad isteći.
Za njih ne brini njihovo slepilo će spasti a da li će tvoje?
Samo ti sinko radi svoj posao i pazi da kanalizacija bude čista kad se pojavi Onaj koji vam je zakucan da se imate gde sakriti.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Oni će se obratiti kad dođe njihovo vreme a tvoje će tad isteći.
Za njih ne brini njihovo slepilo će spasti a da li će tvoje?
Samo ti sinko radi svoj posao i pazi da kanalizacija bude čista kad se pojvavi Onaj koji vam je zakucan da se imate gde sakriti.

Kome će se obratiti? Bogu? Kako će se Bogu obratiti kad mu Sina zovu kopile. A ni krv Isusova im ništa ne znači, ne čekaju li zajedno s tobom da se oteli crvena junica bez mane.

Sada je potpuno jasno zašto Kristovu Crkvu zoveš Kurvom. Jasno je zašto Isusa u njegovoj Crkvi Tamuzom smatraš. A jasno je i zašto Isusovu Majku Mariju također u njegovoj Crkvi Semiramidom prispodobljuješ.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Razotkrivanje papstva. Ovdje pojedini učesnici rasp. dokazuju da su odlično uobličeni po modelu RKC.

 
Natrag
Top