CoPilot live Premium Navigacija

Učlanjen(a)
09.09.2014
Poruka
39
По упутству из поста #1 инсталирао сам навигацију на телефону LG L9II који није рутован., могу да кажем да је све текло глатко и без проблема, чак је и лиценца прихваћена из другог покушаја.Навигација ради добро, по покретању сателите проналази врло брзо а нађе их и у затвореном простору.Оно што сам приметио везано за приказ на дисплеју, је то да приликом окретања телефона из вертикалног у хоризонтални положај пола дисплеја остаје празно, али се додиром на ту празну половину слика рашири и приказ је онда ок.Засад све функционише како треба.
 
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
11
I meni se pojavljivaa greška 723, a riješio sam na sljedeći način:

Između koraka 6 i 7 (iz prvog posta) učinio sam sljedeće:

Instalirao Lucky Patcher i primijenio Remove Licence Verification using Auto Mode (na Open Menu of Patches), a nakon toga učinio uninstall and install.

Pozdrav.
 
Učlanjen(a)
28.10.2013
Poruka
144
uzasno me nervira ono '' neposredno ispred...'' prilikom navigacije. postoji li mogucnost da se to izmeni.....Srpski prevod, ne rade linkovi
 
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
134
Problemi...moze neko postaviti link za one gotove kamere za Srbiju,da vidim sta je toliko komplikovano kad nece da radi???Uradim kako tamo pise ali kamera nigdje na pomolu,nadjem ih,ucitane su ali na karti ih nema pa u majci.. i da jedno pitanje za one koji su uspjeli sa ovim,da li je moguce koordinate svih Fix kamera za exyu napraviti kao jedan file FixSpeedcam.csv (a u njemu su kamere od SRB,SLO,CRO,BIH),tako sam pokusao sve FixCam exyu drzava su jedan FixCam.csv,mobilne za sebe takodje i RedLight,jer zasto da svako drzavu ucitavam posebno kad on i onako ne ucitava po nazivu drzave vec koordinate,bar mislim da je tako ili je CoPilot extra pametna navigacija pa se mora napisati "Policija stoji kod Djokine kafane".
 
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
89
pozdrav svima. instalirao sam copilot 9.4.0.144 cracovanu verziju, i verziju sa google play. vidim sve proslo dobro za pocetak. sta me zanima? zasto mi copilot ne trazi gde ce da smesta mape? kako da prebacim mape na sd karticu? instalirao mi softwer i par mapa sto sam odabrao na memoriju telefonu, a ja hocu na sd karticu to sve.
 
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
89
u medjuvremenu resio instalaciju karti od copilota. aplikaciju prebacio rucno na sd karticu, video gde je folder sa mapama u memoriji telefona i njega cut - paste na root sd kartice.
 
Član
Učlanjen(a)
20.04.2010
Poruka
11
pozzz imam instalisanu CoPilot Live Premium Full Europe v9.4.0.144 verziju
ali nikako mi se ne cuje glasovna navigacija probao sam i sa srpskom(Jovana ) i hrvackom(Ivana) verzijom nista ne pomaze sve ostalo radi perfektno jos nesto kad udjem u potavke jezik glasovi i izaberem drzavu pa mi da glas onda se cuje glas ali taster test moram da drzim malo duze ,jer kratkim pritiskom ne cuje se pocetak izovorenog teksta nego samo kraj
moze li mi ko pomoci
unapred zahvalan
 
Natrag
Top