iGO Primo NextGen Mape

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.621
Eh. Mislite da su mape onlajn? Samo ako gledate satelitski :)
Standardne GPS mape, dok se evidentiraju promene, obradi, dok se to plasira na tržište... prođe bar jedan kvartal, a češće i dva.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Ima tu nekih nelogicnosti: TomTom mapa Srbije 2014.03 je veca od Contrastove 2012.07 (KB) a ova druga mnogo detaljnija. Ako su im prodali nisu je valjda prvo osakatili, drugo TT nema panel oznake na autoputevima i magistralnim putevima za skretanje a nema ni Junction View. Contrastova mapa je imala sve u jednom file (fbl) dok TT ima vise fajlova za mapu, mozda fali neki file za ove oznake za skretanje? Ako neko moze da ovo objasni ili dopuni bio bi zahvalan.
 
Učlanjen(a)
11.10.2013
Poruka
110
Malo je previše očekivati da navigacija koju dobiješ za dž da može dati nacrta sve. Koristio sam TT i van grada i ok je radilo sve... Skreni levo - skreni desno i dođeš gde treba... Da je Contrastova bila mnogo bolja to stoji... Kad bi davali savršene mape, onda bi sve manje bilo potrebe da se kupuje navigacija...
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.621
Ima tu nekih nelogicnosti: TomTom mapa Srbije 2014.03 je veca od Contrastove 2012.07 (KB) a ova druga mnogo detaljnija...

Fizička veličina nije uvek merilo sadržine :) Ali TomTom jeste značajno veća još kad se uzme u obzir da je Kosovo izdvojeno. E sad, direktnim poređenjem vidi se da nova TT mapa ima skoro sve nove ulice koje C nema, kućne brojeve i ostalo... međutim, očigledno je da su debelo zeznuli stvar kod indexiranja u okviru same mape (pretraga NE nalazi datu ulicu ili naselje iako ih na samoj mapi ima); tako da je moguće da zbog toga ne rade dodatne funkcije. Na to može odgovor da da samo onaj ko je pravio dotičnu.
 
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Primetio sam jednu stvar: Koga interesuje ovaj problem koji sam naveo u prethodnom postu za TT mape, neka proba rutu do Sapca autoputem za Zagreb, tu sve radi kako treba, Junction view, putokazi, line ali samo na tom autoputu ali na drugim putevima nema, ili bar ja nisam nasao.
 
Natrag
Top