Microsoft danas objavljuje prvu nadogradnju za Windows 10 operativni sustav

Učlanjen(a)
06.07.2013
Poruka
9.091
f74f6245_7ff2_4a6e_9c77_dce929d6807f_32.png


Nakon što su se pohvalili kako je već prvog vikenda novu verziju Windows 10 Technical Preview preuzelo više od milijun korisnika, iz Microsofta će danas u produkciju pustiti prvu nadogradnju...

I dalje iz Microsofta upozoravaju da je trenutačno izdanje Windows 10 operativnog sustava u „grubom izdanju“, alizajedno s korisnicima žele korak po korak sagraditi OS koji će zadovoljiti sve potrebe i želje, iako je to, naravno, relativan pojam i praktički nemoguć, jer uvijek će se pojaviti dovoljan broj onih koji će imati prigovore, subjektivne i objektivne... Uglavnom, prva nadogradnja za Windows 10 biti će, napominje Microsoft, veličine između 2 i 2,74 GB, a obavijest o tome trebala bi se svim korisnicima u toku dana pojaviti automatski. Ako se to ne dogodi, oni koji trenutačno testiraju Windows 10 Technical Preview mogu sami provjeriti je li nadogradnja dostupna za preuzimanje i instalaciju.

Vrlo jednostavno, prvo izaberete PC Settings, potom Update and Recovery i Preview Builds, nakon čega biste trebali dobiti mogućnost instalacije nadogradnje. Do sada su poznati problemi s kompliciranim WiFi sučeljem, određeni nedostaci i „bugovi“ u Internet Exploreru, s izbornikom Start ima problema s „buđenjem“ računala i stavljanjem u „sleep“ mod, mitske igre Solitaire i Mahjong ne rade kako treba, a pojavljuje se i problem s „plavim ekranom smrti“ kod spajanja dodatnog monitora na računalo. Objavljeno je i kako će produkcijska verzija Windows 10 operativnog sustava biti dostupna sredinom 2015 godine, a ne početkom, kako je to prvotno bilo najavljeno.

Izvor & photo Microsoft (http://zimo.dnevnik.hr)
 
Natrag
Top