Pitajte doktora

Učlanjen(a)
19.10.2014
Poruka
4
Tina Triky, nisam doktor što se jasno vidi iz prethodnog posta, ali dosta se razumem kad su u pitanju ''saveti za druge''. Koliko ti je sedimentacija uvećana? Kod nekih ljudi od samog rođena sedimentacija može da bude uvećana a da im se tokom života ne pojavi oboljenje koje bi to objasnilo. Blago povišena sedimentacija nekada nije za brigu jer na to mogu da utiču određeni lekovi koji se konzumiraju, period menstruacije, trudnoća, anemija, broj godina jer ista sa godinama raste. Ukoliko ti je ipak uvećana dosta to bi onda trebalo da znači da u organizmu postoji prisustvo virusne infekcije, nekih autoimunih bolesti, oboljenje tiroidne zlezde, trudnoća, tumori, reumatska oboljenja isl. Trebala bi da pođeš kod svog izabranog doktora koji će ti sa sigurnošću bolje od nas protumačiti rezultate. Svakako je to bitno jer ako ti je sedimentacija ubrzana, definitivno postoji nešto što moraš da proveriš. Kako se osećaš?
 
Učlanjen(a)
22.10.2014
Poruka
4
Zdravo. Ja sam razumela da ste Vi doktor.....Osecam se dobro,hvala na pitanju.... sedimentacija mi je 30. I gvozdje mi je uvecano_Ostale analize su u redu.
 
Učlanjen(a)
22.10.2014
Poruka
4
Moje pitanje je za doktora Milana Pesica a ako neko od clanova ima neki odgovor molim da mi odgovori.... HVALA!
 
Član
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poruka
28
Poštovani,ako želite da ne dođe do ponovnog infarkta morate da aktivno učestvujete u povratku Vašeg zdravlja,a to znači da morate da menjate mentalni stav.

Uključite svoju logiku i odgovorite na pitanje:zašto ste se baš Vi razboleli,a ne komšija iste dobi?
Kažete da je vaš krvni pritisak normalan i pod kontrolom,ali to je pod uticajem hemije koju upotrebljavate,zarne?
Zašto Vaš organizam nije bio u stanju da sam reguliše krvni pritisak,koncentraciju masnoće … pa ste doživeli infarkt?
Nemojte reći da Vam je takva genetika.Valjda kao tempirana bomba.
U tako nešto ubeđuje farmaceutska industrija da bi prodavala tablete. Vi se niste razboleli zbog toga što niste imali u krvi određenu koncentraciju plavixa, aspirina,tenseca,sabaxa…,već zbog manjka,prirodnih minerala,vitamina,enzima.
Ne verurete,valjda,da je Stvoritelj stvorio čoveka da bi bio bolestan?Vi ste bili mlađi i zdraviji.Ali,načinom života ste uspeli da oštetite organizam,i doživeli infarkt.Nije Bog stavio tempiranu bombu u Vaš organizam.
Odgovor na Vaše pitanje:Tablete koje uzimate neće sprečiti dalje oštećenje organizma,samo će usporiti,ako ne promenite životni stil,prehrambene navike,način reagovanja na stres…

Nitroglicerin se upotrebljava kod anginoznih bolova,mislim da bi upotreba omega 3 masnih kiselina bila efikasnija.Nije mi jasno zbog čega upotrebljavate sabax?
Srdačan pozdrav
Sabax koristim od prvog dana a to je da bih zastitio zeludac od upotrebe terapje koju koristim
 
Natrag
Top