Skype problem

Učlanjen(a)
11.09.2014
Poruka
38
Instalirala sam najnoviju verziju skypa ,ali nece pise : filed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation(KERNEL32.dll).Verovatno ne radi zato sto mi je windows XP. Zatim instalirala sam staru verziju skaypa, ona je radila nekoliko dana i ponovo ne moze. I na kraju sve verzije od 1 do 6 sam instalirala i uopste nece da se uloguje.
 
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.407
Napravi totalnu reinstalaciju sistema i ok. Koliko skayp-a imaš u komp-u? Normalno da ga neće prepoznati.
 
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.330
Probaj prvo Recovery sistema,pa vrati OS na nekoliko sati unazad kada ti je radila stara verzija.Ima u podesavanjima mozes da podesis koliko unazad mozes da vratis kada ti je sve bilo ispravno na OS-u.Nikada nemoj instalirati neki program dok ne deinstaliras prethodni,jer moze napraviti i vece probleme.Ako ne uspe Recovery onda sto kaze ocalinko mora reinstal OS-a.Inace ja Imam XP i najnovija verzija Skype-a radi veoma dobro.Ti prvo instaliraj posle svega ovoga stariju verziju,samo ce ti se ponuditi da apdejtujes na noviju verziju,to i uradi i mislim da ce ti raditi normalno.Ako budes tako instalirala programe preko progama ,znaj da te uvek uskoro ocekuje reinstal OS-a.
 
Učlanjen(a)
08.05.2011
Poruka
3
Instaliraj SP3, ili neka ti neko reinstalira XP sa postojecim SP3, taj XP je SP2 koji ti imas, i zato nova verzija skype-a ne moze da radi:
Kod:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=24
Skini ga i instaliraj
Problem je do Microsofta, pošto je kupio Skype, napravio je neke izmene. Svi koji su na Win XP, moraju imati SP3. A hoće da prave problem i stare grafičke zbog drivera.
 
Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
Ko ima XP treba da u podešavanja u Skype uklone onu kvačicu sa opcije Update automatski i više neće se sam apdejtovati na novi verziju, koja ne radi na XP.
 
Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.131
Ko ima XP treba da u podešavanja u Skype uklone onu kvačicu sa opcije Update automatski i više neće se sam apdejtovati na novi verziju, koja ne radi na XP.

Od prije dva mjeseca Microsoft je uveo novinu, a to je, ako nemate novu verziju Skype ne možete se ulogovati....a ako imate procesor Athlon 2000+, odnosno Sempron 2500+ kao i još par njih da ih ne nabrajam Skype ne možete uopšte da instalirate...Na ovaj način ukinuta je cijela serija računara koji imaju Athlon XP procesore sa socketom A kao i dosta Intelovih 478 procesora...
 
Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Da se o5 ukljuchim, ja sam bash neki dan instalirao skype na Athlon pomenuti Xp 1.7Ghz, dodushe nije to ni tako jednostavno islo ali moguce je izvesti uz neke gimnastike. Recimo da se prvo skinesh novi skype ili bar verzija 6.18 i da se on instalira i kada se ulogujesh sa njega zapamtish, i onda lepo uninstall i stavish verziju koja radi savrsheno, 6.0.0.120

Sve ovo shto je napisao Quronja je istina, ali postoji nachin da se predje M$ svakako, ako nekome treba pomoc na ovu temu neka se javi pvt, da mu blize objasnim i da mu poshaljem skype koji radi :D
 
Natrag
Top