Problemi sa drajverima

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Znam da tegobim al pustim video na YT i nemam zvuka a svi driveri update ? sta bi to moglo bit ako neko zna ?
 
Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Svi drajveri instalirani preko driver boost-a udjem na YT i pokrenem spot slike ima tona ni za lijeka ? Da li neko zna u cemu je problem ? Takodje neki programi tipa skype, java se ne mogu instalirat dodje skoro do kraja i izbaci neku gresku. hvala
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.072
Ajde sada polako, koji operativni sistem je u pitanju i kakva konfiguracija. Da li je zvucna kartica integrisana ili ne?

Inace najbolje je drajvere skinuti sa zvanicnog sajta. Kao sto ti napisah u chat-u, model maticne ploce moze se utvrditi preko programa "Everest", a ima i par drugih predloga(aida, cpuid...) u prethodnim postovima :)
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.384
Slazem se sa prethodnim komentarom Torgandwarfa za drajvere je najbolje i najsigurnije skidati sa maticne stranice proizvodjaca.Ovo sto kazes da ti java skayp i neki programi prave problem i izbacuju gresku,to je malo nezgodno.Moguce da si napravio neke probleme u samom sistemu prilikom instalacije i deinstalacije drajvera a i moguce programa,jos ako si gasio komp na dugme (onaj fazon drzis 5 sekundi) moguce da je ostavilo greske.Mozda bi ti najbolje bilo da ponovo instaliras sam operativni sistem pa polako da popunis uz nasu pomoc sto ti treba.Predlozio bi ti takodje ako imas drugi sistem da pokusas sa njim jer mozda je do samog sistema sa kojim si radio nesto problematicno obrati paznju kad radis sistem da iznova napravis particije ako nisi dugo njih mjenjao obrises komplet particije i iznova ih napravis i formatiras,desava se da zna da pravi probleme ako se particije dugo koriste.Obrati malo paznju na sam hardisk da nema slucajno bad sektore i to zna da pravi velike probleme.Za sad ovako nasljepo toliko,pa kad se pojavis i das malo vise informacija nastavicemo dalje dok ne rjesis stvar.
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.072
Skype moras instalirati stariju verziju, takodje obavezan je SP3 za skype...
 
Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Da li bi mi odgovarao windows 7 na ovu konfiguraciju ? da li bi kocilo ?
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.384
Nebi kocio cak bi dobro radio posto je integrisana grafika znaci da je barem 256 mb i vise.Slobodno instaliraj sedmicu ali 32 bitnu(32 ili 86 kad pise to je isto) a jos ako imas win 7 ultimate e to bi ti bilo odlicno.Trenutno koristim bas ovaj sistem i radi savrseno.Ljudi za sedmicu dosta puta grjese kad kazu da ide i na 1 gb rama da ide ona i moze ali sama skoro zauzme taj 1 gb sto znaci da je optimalno za normalan rad 2 gb rama a ti to imas a i procesor ti je dobar duo.U buduce sto znas i sam preporucio bi ti neku graficu da nabavis naravno u skladu sa finansijskim mogucnostima jer ipak graficka je graficka svaka cast integrisanoj.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
OK vidjet cu kod druga on ja mislim ima win7. a dok to ne vidim, moze pomoc za ovo trenutno stanje. nemam zvuka i youtube mi stalno nesto vraca i izbaci eror ?
 
Natrag
Top